Arkadaşlar elime bir adet 37 ekran shuplorenz tv geldi fakat tv kitlemişler şifreyi acamıyorum 3 haneli bir anahtar resmi var ekranda acaba bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.![]()
Arkadaşlar elime bir adet 37 ekran shuplorenz tv geldi fakat tv kitlemişler şifreyi acamıyorum 3 haneli bir anahtar resmi var ekranda acaba bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.![]()
servis menü giris için orjinal kumandayi sökün sol alttaki butona basin. ekranda red gain yazisini gördügünüz de OK butonuna basin.Her OK butonuna bastiginizda bir sonraki menüye geçer.Sanirim üç menü var.Alt Menülerde gezmek için P+ P- ; degerleri degistirmek VOL- VOL+ butonlarini kullanin
arkadaşım yardımın için teşekkür ederim ama bu tv nin orjinal kumandası yok müşteride kaybetmiş bu sorunu başka nasıl çözebiliriz acaba.:49:
kardeş kendi kumandasından pp tuşuna pasılı tut açılır sonra fonksiyon menusune gel kiliti kapat .ok
orjinal kumandasını buldum ama bulduğum kumanda 55 ekranın kumandası ama kasaları aynı ve 55 ekran tv de anlattığınız gibi menüler çıkıyor ama 37 ekranda hiçbir faaliyet göstermiyor acaba bunun nedeni kumandamı uygun gelmiyor yoksa tv nin beyniylemi alakalı. bu şifre meselesine bir sonuç bulamadım ne yazıkki. her seferinde 3 haneli şifre istiyor. bu televizyon beni deli edecek.yardımlarınızı bekliyorum.:45:
bu tv nin servis ayarları nedir bilen varmı
schaublorenz 37 ekran vertikal uzun gösteriyor bunu nasıl yapabiliriz?
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri