Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: shuplorenz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart shuplorenz

Arkadaşlar elime bir adet 37 ekran shuplorenz tv geldi fakat tv kitlemişler şifreyi acamıyorum 3 haneli bir anahtar resmi var ekranda acaba bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yenı model shaup lorenz

servis menü giris için orjinal kumandayi sökün sol alttaki butona basin. ekranda red gain yazisini gördügünüz de OK butonuna basin.Her OK butonuna bastiginizda bir sonraki menüye geçer.Sanirim üç menü var.Alt Menülerde gezmek için P+ P- ; degerleri degistirmek VOL- VOL+ butonlarini kullanin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım yardımın için teşekkür ederim ama bu tv nin orjinal kumandası yok müşteride kaybetmiş bu sorunu başka nasıl çözebiliriz acaba.:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş kendi kumandasından pp tuşuna pasılı tut açılır sonra fonksiyon menusune gel kiliti kapat .ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bilalgokce_360 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    servis menü giris için orjinal kumandayi sökün sol alttaki butona basin. ekranda red gain yazisini gördügünüz de OK butonuna basin.Her OK butonuna bastiginizda bir sonraki menüye geçer.Sanirim üç menü var.Alt Menülerde gezmek için P+ P- ; degerleri degistirmek VOL- VOL+ butonlarini kullanin
    orjinal kumandasını buldum ama bulduğum kumanda 55 ekranın kumandası ama kasaları aynı ve 55 ekran tv de anlattığınız gibi menüler çıkıyor ama 37 ekranda hiçbir faaliyet göstermiyor acaba bunun nedeni kumandamı uygun gelmiyor yoksa tv nin beyniylemi alakalı. bu şifre meselesine bir sonuç bulamadım ne yazıkki. her seferinde 3 haneli şifre istiyor. bu televizyon beni deli edecek. yardımlarınızı bekliyorum.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu tv nin servis ayarları nedir bilen varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gur2005 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu tv nin servis ayarları nedir bilen varmı

evet biri açıklarmı acaba....

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı greenhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet biri açıklarmı acaba....
    modeli nedir modeli söyleyin yardımcı olalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

schaublorenz 37 ekran vertikal uzun gösteriyor bunu nasıl yapabiliriz?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri