REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: adsl

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 adsl

arkadaşlar benim bi sorum olacaktı ben 3 gb lik tarifeye uye oldum bana verilen tarifede 2 ucretsiz diyor acaba kotayı aşsam ucrete binermi?bilgisi olan var mı?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilmiyorum...bildiğim bu aydan itibaren kotanın 3 gb kotalılarda 4 gb çıkmış olması...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı şirket Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar benim bi sorum olacaktı ben 3 gb lik tarifeye uye oldum bana verilen tarifede 2 ucretsiz diyor acaba kotayı aşsam ucrete binermi?bilgisi olan var mı?
    Sanıyorum telekom un yeni üye olanlara 2 ay ücretsiz kampanyasından dolayı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı şirket Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

bazen öyle kampanya yapıyor ttnet ilk 1 ay sınırsız diyor öyle zamanlarda kota diye bi problem yok merak etme ondan sonra başlıyor kota olayı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya kardeş iki ay ücretsiz
    daha düşünüyorsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evt doğrudur arkadaşım modem artı 2 ay ücretsiz hayırlı olsun bende 4 ay önce bu kampanyadan yararlanmıştım
    nisandan itibaren 4gb yükseldi ilk faturan biraz tuzlu gelebilir..
    dikkat et bana ilk fatura 70 ytl geldi

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ılk 2 ay ucretsız ama kotanı asmamak kaydıyla sımdı kota 4 olduguna gore ucretsız donemlerınızde kotayı asarsanız gelecek ılk faturada aşılan her 100mb 1 ytl..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eraybal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ılk 2 ay ucretsız ama kotanı asmamak kaydıyla sımdı kota 4 olduguna gore ucretsız donemlerınızde kotayı asarsanız gelecek ılk faturada aşılan her 100mb 1 ytl..

arkadaşım bu kampanya kapsamında ücretsiz olan aylarda kota sınırlaması yok kesinlikle bilgi için buraya bakabilirsiniz
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım bu kampanya kapsamında ücretsiz olan aylarda kota sınırlaması yok kesinlikle bilgi için buraya bakabilirsiniz
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    o zaman yenı kampanya olmuş ben 2 yıl once aldıgımda 1 ay ucretsızdı ama kotayı aşmamak kaydıyla.verdıgın yenı bılgı ıcın tesekkurler yenı abone olan arkadaslar ıcın ıyı oldu..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şuan 40 gün 40 gece kampanyası var ilk 2 ay ücretsiz ve limit snınır yok ayrıca bağlantı ücretide alınmıyor 2 yıllık abonesi oluyorsun...
    Konu home tarafından (07-04-2007 Saat 23:35 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri