REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: GM 9400 VCİ Yardım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart GM 9400 VCİ Yardım

Arkadaşlar kolay gelsin.Gm 9400vci cihazımda 26.03.2007 En son ki yazılım yüklü bulunmakta.Aradan geçen 10-12 günlük süre zarfında hiçbir problemle karşılaşmadım.Fakat bu günlerde cihazı açtığımda cihazda takılmalar olmakta. Yani kanal görüntüsünde bir problem yok fakat alt ekranda bilgi çubuğu takılı kalıyor ve kumanda veya cihaz üzerinden hiçbir tuş çalışmıyor sadece power tuşu işlev görüyor.Bazende ses açarken veya kanal geçişi yaparken cihaz kendi kendine kapanıyor ve açılıyor.Yani cihaz saçmalamaya başladı sanırım.

Bu durumun düzeltilebilmesi yönünde;Cihazın arızası neden kaynaklandığı ve çözüm yollarının neler olabileceği hususunda bilgi sahibi arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Saygılarımla,

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

11804 v 24444 frakansını silin sorun ondan kaynaklanıyor...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    11804 v 24444 frakansını silin sorun ondan kaynaklanıyor...sevgilerimle...
    Teşekkür ederim arkadaşım, tp den bu frekansı sileceğim, inşallah sorun çözülür.

Saygılarımla,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bu frekansttan kaynaklanıyormuş.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet cnn turk de bu sorun oluyor bende sıldım.ama neden böyle bır durum ıle karsı karsıya kaldık.cnn turk un baska bır frekans da yayını var mı ? teknık bır arıza mı bu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eraybal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet cnn turk de bu sorun oluyor bende sıldım.ama neden böyle bır durum ıle karsı karsıya kaldık.cnn turk un baska bır frekans da yayını var mı ? teknık bır arıza mı bu?
    Başka bir firekansı olduğunu sanmıyorum fakat bu frekansı tp den kaldırdım şimdi takip ediyorum sorun devam edecek mi bekleyip göreceğiz.Ayrıca sadece cnn Türk değil CNN Türk - Dream - Euro D - BJK TV - FBTV - EuroStar - Fix TV - Movie Smart - (DHA feeds) - Dream Türk - Power Türk - GS TV tamamı silinniyor.

Saygılarımla,
    Konu ozay_74 tarafından (07-04-2007 Saat 23:10 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o zaman sorun ortadan kalktıgı zaman ustlar burdan bızımle paylaşırsa memnun oluruz..her kese kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu frekansın değerini yada sembol hızını değerini bir atırıp yada eksiltip denemelrde bulunabilirsiniz. belki işe yarayabilir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu frekansın değerini yada sembol hızını değerini bir atırıp yada eksiltip denemelrde bulunabilirsiniz. belki işe yarayabilir.
    Volkan arkadaşım bunu birazdan deneyeceğim ben de böyle düşündüm.Bakalım olacak mı?

Saygılarımla,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Volkan arkadaşım denedim yine sorun aynen devam ediyor olmadı yani.Acaba bu sorun çözüme ulaşacakm mı ? sorun cözüldüğünde bizleri uyarırsanız sevinirim.Ben ve benim gibi problem yaşayanlar adına.

Saygılarımla,

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri