REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
28 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: GM 9400 VCİ Yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar 9400 cı(3.81)ile açılan cihazlarada bir el atarlarsa seviniriz.bu çıhazlarda ise multilerde donma yapıyor(12 saniyede bir)şimdiden teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşalar bende de böyle bir sorun oluştu ama ben bu sorunu fabrika ayarlarına dönerek yani cihaza reset atarak çözdüm.Bilgilerinize arz ederim şu anda sorunsuz çalışıyor umarım işinize yarar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim cihaz 9450cı buna nasıl reset atcaz ben pek anlamam bu işlerden yeni merak sardım evde yıllardır uydu var peder devamlı dısarda attırıyor yazılımı filan artık ben yapayım dedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

d- smart efendi spor kanallarının yani taraftar kanallarının oldugu bu frekansa bir zamanlar 31.derece türksatta yaşanan cihazların kilitlenme sorunu olan yazılımı gönderdigi kanısındayım .. nedenide üye olmaya zorlamaya diretme diye düşünüyorum.. .çünkü bu proplem sadece bu pakete cihaz destegi veren markalarda var sorun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o kanalları silerim genede uye olmam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bende GM 9400vcı ve aynı yazılımı kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım 11804 v 24444 frekansını silmediğim halde sorun yok ilgili arkadaşların bilgisine.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bendede aynı sorun var (9400vci.)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende bu sorunlara ilaveten birde ligTV modülü arada bir calismiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam volkan 9400vcı absat yeni yazılım olacakmı kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı turguthoca Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam volkan 9400vcı absat yeni yazılım olacakmı kolay gelsin

arkadaşım yeni auto yazılmlar çıktı aşağıdaki linkte gerekli talimat ve yazılmlar mevcut.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri