ustalar 9400 cı(3.81)ile açılan cihazlarada bir el atarlarsa seviniriz.bu çıhazlarda ise multilerde donma yapıyor(12 saniyede bir)şimdiden teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim
ustalar 9400 cı(3.81)ile açılan cihazlarada bir el atarlarsa seviniriz.bu çıhazlarda ise multilerde donma yapıyor(12 saniyede bir)şimdiden teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim
Arkadaşalar bende de böyle bir sorun oluştu ama ben bu sorunu fabrika ayarlarına dönerek yani cihaza reset atarak çözdüm.Bilgilerinize arz ederim şu anda sorunsuz çalışıyor umarım işinize yarar.
benim cihaz 9450cı buna nasıl reset atcaz ben pek anlamam bu işlerden yeni merak sardım evde yıllardır uydu var peder devamlı dısarda attırıyor yazılımı filan artık ben yapayım dedim
d- smart efendi spor kanallarının yani taraftar kanallarının oldugu bu frekansa bir zamanlar 31.derece türksatta yaşanan cihazların kilitlenme sorunu olan yazılımı gönderdigi kanısındayım .. nedenide üye olmaya zorlamaya diretme diye düşünüyorum.. .çünkü bu proplem sadece bu pakete cihaz destegi veren markalarda var sorun...
o kanalları silerim genede uye olmam![]()
arkadaşlar bende GM 9400vcı ve aynı yazılımı kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım 11804 v 24444 frekansını silmediğim halde sorun yok ilgili arkadaşların bilgisine.
bendede aynı sorun var (9400vci.)
bende bu sorunlara ilaveten birde ligTV modülü arada bir calismiyor.
selam volkan 9400vcı absat yeni yazılım olacakmı kolay gelsin
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri