REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
26 sonuçtan 21 ile 26 arası

Konu: Yumatu Mx fta-ci sw3.3.65. 07.04.2007 Tps auto Türkiyede İlk Burada

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam başka bir forum sayfasından bu yazılım hakkında orjinal yazılım olmadığı yani 3.3.65 diye bir yazılımın henüz çıkmadığı ve bu yazılımın kendilerini LİBYAN TEAM diye adlandıran bir grub tarafından çıkarıldığını duydum.Yani orjinalde böle bir yazılım yok.LİBYAN TEAM yazılım üzerinde oynayıp 3.3.60 vs yazılımları değiştirip 3.3.65 gibi göstermiş bulunmaktadır...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustam başka bir forum sayfasından bu yazılım hakkında orjinal yazılım olmadığı yani 3.3.65 diye bir yazılımın henüz çıkmadığı ve bu yazılımın kendilerini LİBYAN TEAM diye adlandıran bir grub tarafından çıkarıldığını duydum.Yani orjinalde böle bir yazılım yok.LİBYAN TEAM yazılım üzerinde oynayıp 3.3.60 vs yazılımları değiştirip 3.3.65 gibi göstermiş bulunmaktadır...
    dünden beri tps auto bütün cihazlarda göçmüş durumda
    yeni tps auto yazılımları çıkınca burda verilecektir
    libyan kazığı diyen arkadaşlar
    niye kendileri beceremiyor yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı master71 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dünden beri tps auto bütün cihazlarda göçmüş durumda
    yeni tps auto yazılımları çıkınca burda verilecektir
    libyan kazığı diyen arkadaşlar
    niye kendileri beceremiyor yazılımları
    Tamam tps vs auto olabilir hatta belki orjinal yazılımlardan dahada fazla iyi çalışıyor olabilir veya olmayadabilir.demek istediğim piyasada 3.3.65 yazılımı yoktur.Sadece bu LİBYAN TEAM kendi istekleri doğrultusunda bu yazılımı çıkardığıdır.Ben kötü anlamında demedim.sadece öğrendiğim bilgileri paylaştım.Bu arada bu yazılımı senin buraya açtığın günden beri kendimde kullanıyorum.Sanırım anlatabildim.. Zaten biz TÜRKLER işimiz hallolsunda ister orjinal olsun ister olmasın düşüncesindeyiz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TPS TESD YAZILIMI ARKADAŞLAR CİHAZ OLMADIĞI İÇİN DENEYEMEDİM DENEYEN ARKADAŞLAR BİLGİLERİ PAYLAŞIRMISINIZ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

malesef en az 3 gündür yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha tps auto

ustalar ve bu işi bilenler haddim olmayarak bir adres vereceğim inceleyip bilgi verirseniz belki faydası olur yazılım yeni tarihli Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri