REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
40 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: SUNNY VE KAON KULLANICILARI LÜTFEN OKUSUN Arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu iş bu kadar ucuz mu yaw
    bir kaç arkadaşımın dediği gibi snoppy hoca imzalı o kadar yazılım yükledikki cahazlarımıza onun emeği ile o kadar para kazandıkki yazık hoca ameliyt olmuş
    belki bildirebilirdi şu an da imkanım yok diye bildirememiş vaya bildirmemiş olsa bile bu işler bu kdar ucuz değil arkadaşlar Kemal sunalın bi lafı geldi aklıma bizim milleti 40 yıl sırtında taşı en büyüksün 1 kere indir sen den .... yok!!!!
    HOCAM ELİNE KOLUNA SAĞLIK SENİ HEP ARAMIZDA GÖRMEK DİLEĞİ İLE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar lütfen snopy hocaya bu şekilde suçlamalar yapmayımn gerçekten bir mazereti var bence snopy bir numara yazılım konusunda ve süperbir insan bence ben snopy ustayı çok seviyorum kendisine de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum saygılar hocam sevgiyle kalın size çalışmalarınızda üstün başarılar diliyorum saygılarımla digiman2005

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan hocam snopy zaten verdıgı hıc bır sozu tutmadıkı. Bundan sonrada kımsenın guvenı kalmadı. O yazılımları bırakmıs baskalarıyla ugrasıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar kımse onu karalamıyor sadece cıkıp ortalıga en azından ben hatayaptım sızden ozur dılerım deseydı barı bunuda yapamayan adamın nesıne goveneceksınızkı bana suylermısınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

snopy kardeşi tanımam bilmem ama yazılımlarını kendi cihazımda bir çok defa uyguladım. ameliyat olması inşallah sağlığına kavuşmasını sağlar. aramıza dönmesi ve platforma birşeyler katmaya devam etmesi dilekleri ile geçmiş olsun diyorum

hazineyide toprağın altına birileri gömmüş ve birileri yıllarca bu toprağın üzerinden yürümüştür. biride onu yeryüzüne çıkarmayı akıl etmiştir. yazılımların koreden bir depodan alınmasımı önemli bizim kullanımımıza sunulmasımı tabiki alınırken harcanan vakit ve emek göz ardı edilmemeli. EMEĞİNE SAYGI DUYUYORUM. TEKRAR GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bazı arkadaşlarımız okumadı heralde.snopy 'yolun açık olsun supersat forum' diyor kendi yazısında.demekki bu forumdan verilen yönetim kararından dolayı kendi isteğiyle ayrıldı.dolayısıylada konuyu niye uzatıyorlar anlamıyorum.ikinciside bazıları diyorki 'yazılımı koreden alıp kendi veriyor'.doğrudur.demekki adamın bi meziyeti varki firma yazılımı ona veriyor.eğer bu eleştiriyi yapanlarında belli meziyetleri olsaydı kore firmalarıda yazılımları public hale getirme işini onlara verirlerdi....benim için hava hoş.kim verirse yazılım teşekkürümü ona ederim..ama o öyleymiş bu böyleymiş yatsıymış sabahmış ordan atılmış burdan kovulmış son derece gereksiz yaklaşımlardır.
    Konu bulletfromhell tarafından (08-04-2007 Saat 19:33 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SNOPY@ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben bir açıklama yapayım ben msj yazdgın günü acil ameliyat olmam gerekti bu nedenle bilgisayar başında fazla kalamıyorum ameliyat oldum sebebi ise bu en fazla 1-2 saat kalabiliyorum buda yazılımlarla ugraşmamı engelliyor uzun bir çaba sonucu sunny 1030dcıskylerde tps auto ve ***viewxxx dahıl ama diger modellere uygulayacagım zamana ihtiyacım var beni bekleyen , bana msj yollayan tüm arkadaşlardan özürdiliyorum ve herkese başarılar yolun açık olsun supersatforum diyorum hoşçakalın...
    SNOPY ustam sana güveniyoruz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sekan usta :
    Bu konuda insanları biraz daha höşğörüye davet etmemiz gerkmezmi.
    Snopy belki verdigi sözü tutmamış olabilir biliyorsunuz onun çok yazılmını yükledik kullandık, bu anlamda biraz daha hoşgörü diyorum ,çünkü dışlamak çok kolay ama kazanmak çok zor;
    Biliyorsunuz bu yıl MEVLANA yılı ne olusan ol yine gel , demiş MEVLANA
    ,o halde gerekçeli açıklamasını da yapmış,bana göre snoyp ile konuşmak gerek yerine getiremeyecegi sözleri vermemesi gerektigi hatırlatımalı ve paylaşıma devam edilmeli;
    Tabiki site kualları da çok önemli, herkesin uyması gereken kurallar var.
    Bana göre hoşgörü olmalı ve paylaşıma devam edilmeli
    Saygılarıma.........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı baretta29 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sekan usta :
    Bu konuda insanları biraz daha höşğörüye davet etmemiz gerkmezmi.
    Snopy belki verdigi sözü tutmamış olabilir biliyorsunuz onun çok yazılmını yükledik kullandık, bu anlamda biraz daha hoşgörü diyorum ,çünkü dışlamak çok kolay ama kazanmak çok zor;
    Biliyorsunuz bu yıl MEVLANA yılı ne olusan ol yine gel , demiş MEVLANA
    ,o halde gerekçeli açıklamasını da yapmış,bana göre snoyp ile konuşmak gerek yerine getiremeyecegi sözleri vermemesi gerektigi hatırlatımalı ve paylaşıma devam edilmeli;
    Tabiki site kualları da çok önemli, herkesin uyması gereken kurallar var.
    Bana göre hoşgörü olmalı ve paylaşıma devam edilmeli
    Saygılarıma.........
    Tabikli su an konudayım biz bu konuyu yonetim odalarında cok defa tartıştık.Hiç kimse yapamayacagı bir seyin yaparım gibi göstermek dogru bir davranış degil.

Actıgı konunun mesajı aynen bu sekilde

Alıntı SNOPY@ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    SELAM HERKESE UZUN BİR ARADAN SONRA İŞTE YİNE BURDAYIM KALDIGIM YERDEN DEVAM ETMEYE BAŞLIYORUM HAZIRMISINIZ SUNNY İLE ÇOŞMAYA..

ELİMİ ÇEKMİŞTİM BAZILARI BENDEN DAHİ İYİ USTA OLDUKLARINI ÖNE SÜRMÜŞTÜ BAKTIMKİ HİÇBİR YENİLİK YOK AYNI YERİNDE SAYIYOR BENİM BIRAKTIGIM GİBİ KENDİNİ USTA ZANNEDİP YALAN OYUNLARLA BAZI FORUM ADMİNLERİNİ KANDIRANLARA AGLAYANLARA CEVAP VERMEK İÇİN TEKRAR BURADAYIM

İLK BİLEN SİZ OLUN SUPERSATFORUMDAN AYRILMAYIN.....

BÜYÜK GÜN YARIN.........
    Biz snopy hakkında kötü laf etmedik herkes bu konu hakkında bana surekli pm atılmaktadır ve bununla ilgili konular acılmaktadır. Yine altını çiziyorum snopy bizim sevdigimiz bir arkadaşımızdır ama bir açıklama yapması gerekirdi diye düşünüyorum

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri