Bugun volkan ve serhan 78 arkadaşımızla bir canakla 3 uydu yayını aldırdık arkadaşlar astradan 720e yakın kanal geldi. Hotbird % 80 sinyal ve eutel w3 % 70 sinyal uydusundanda alınan frekansların hepsi ok
Bölge batı karadeniz.
![]()
eline sağlık arkadaşım kaçlık canakla aldırdınız açaba
SEVGİLİ ÜSTADIM KULLANDIĞINIZ canak kaclık cünkü astradan yer manisa 170 kanal alıyor 150 cm ofset ile türksat hotbort 26 arabsat siyrus okey 4lü aparat ile saygılarımla
evet kosovalı kardeşimin 105 lik çanağına yaptığımı aparat sayesinde 3 adet uyduyu harika bir şekilde izliyor kendisine hayırlı olsun
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
ya aslında çok basit aparat için kullandığımız malzemlerin maaliyeti 3 ytl yi geçmez. Sobacılarda satılan duvara monte kelepçesi 2 ytl birde paraqbol çanaklar için lnb lerin yanında verilen laın aparat bu aparatları zaten bedavayada bulursunuz. benim çanakta astraya(19.2) sabit aparat ile Hotbird ve sirius alıyorum. yarında siriusu Digiturk yapacam. yapmak isteyenler aşağıdaki resimlere bakarlarsa daha iyi anlayabilirler.
![]()
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
parabol
ofset çanaklar arasındaki farklar ne teşekürler saolun
bende adanadan tek çanakla 3 uyduyu izliyorum, aparat yapmak insanı ugraştırıyor
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri