Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
26 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: TEK CANAK ASTRA-HOTBİRD-EUTEL W3 Resimli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

volkan kardeş çanağın 105 ofset ise bana lnb tutucu yan kollar ve orta kolun ölçülerini vede lnb nin merkeze olan uzaklığını verebilirmisin bendede bilsat 105 var ortadaki kol 120 ile aynı yan kollar biraz kısa bu durumu yadırgadım acasa aldığım yer yanlışmı verdi diye düşünüyorum şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı recombol Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    volkan kardeş çanağın 105 ofset ise bana lnb tutucu yan kollar ve orta kolun ölçülerini vede lnb nin merkeze olan uzaklığını verebilirmisin bendede bilsat 105 var ortadaki kol 120 ile aynı yan kollar biraz kısa bu durumu yadırgadım acasa aldığım yer yanlışmı verdi diye düşünüyorum şimdiden teşekkürler
    Yan kolları kısa vermiş olabililrler. Yan kollar bilsatlarda benim bildigim standart oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı recombol Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    siz çanağı kurun ve uydu çekiyormu diye bakın kısa olması fazla bişi ifade etmez önemli olan nçanağın odak noktası. çanaklar aynı gibi görünebilir ama press baskı makinelerindeki farklılılıklar nedeni ile hepsi aynı olmuyor. siz çanağı kurun ve bakın. yan kollar kısa olabilir ben 120 lik lerdede aynı olaya rastladım bir sorun olmuor.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende yarın yapcam sirüs hoıtbird ve digitürk bakalım yapabilcen mi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

özgür kardes hortbird sırus okede digitürk olurmu bılmem
    sırüs ve diturk arasında kı 2 derece kurtarmıyor ben cok denedım
    ama canaklar 90 ve 60 lıktı ınsallah aldırırsın.?????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çanak çatıda olmasa bende yapardım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için sağol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kıbar_4343 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    özgür kardes hortbird sırus okede digitürk olurmu bılmem
    sırüs ve diturk arasında kı 2 derece kurtarmıyor ben cok denedım
    ama canaklar 90 ve 60 lıktı ınsallah aldırırsın.?????
    astra 1krden deneriz bakalım yaparsam fotoyu çeker yollarım size :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar 90 lık ofset çanakla hotbirt ve 7 derece digitürü seyredebilirmiyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New41

Alıntı Özgür Erge Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    astra 1krden deneriz bakalım yaparsam fotoyu çeker yollarım size :45:
    yollasan iyi olur özgür erge....

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri