REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
26 sonuçtan 21 ile 26 arası

Konu: TEK CANAK ASTRA-HOTBİRD-EUTEL W3 Resimli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kosovalı kardes senınde ellerıne saglık

emege saygı gostermek gerekır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın dörtgöz arkadaş horbirt ile digitürk yayınlarını alırsın fakat biraz ugraşmak zorundasın alacağına eminim kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bugun volkan ve serhan 78 arkadaşımızla bir canakla 3 uydu yayını aldırdık arkadaşlar astradan 720e yakın kanal geldi. Hotbird % 80 sinyal ve eutel w3 % 70 sinyal uydusundanda alınan frekansların hepsi ok

Bölge batı karadeniz.

bu lnb lere yazdıgınız canak isimleri tamtersi olması gerekmiyormu kardes soldan saga dogru 1 astra 2 hotburd 3 7derece gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yokmu bilgilendirecek hic kimse

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar hotbirtle w3 aynı anda almak cok kolay aparatada gerek yok ben paylasımı almak ıcın ayarladım merkez hotbirt canagın onune gectimi hotbirt lnb sinin sagına ve bir parmak kadar yukarı lnb ler yapısık sekilde bantladımı hemen sinyalı alıyo kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

resimli paylaşım için teşekürler benim birinci lnb hotbirit aparat ile w3 ü alıyorum geçen gün w3 kör tarama yaptım tesadüfen tek lnb w3 ve sürüs ün kanalarını aldı

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri