Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Next 2000CX Super Plus (USB girişli)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Next 2000CX Super Plus (USB girişli)

Next YE 2000 CX SUPER PLUS (USB girişli) cihazım var. Bu cihaza USB ile yazılım atmak istedim. Bu nedenle 1 GB kingston marka bir USB satın aldım. Ancak cihaza taktığımda "dosya veya USB Diski yoktur" şeklinde bir uyarı ile karşılaştım ve cihaz USB yi kabul etmedi. ne mp3 ne JPG hiç bir şeyi göstermiyor. USB bilgisayarda gayet güzel çalışıyor. Cihazda bir sorun mu var acaba? bu problemi nasıl halledebilirim? yardımcı olursanız sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı giant Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Next YE 2000 CX SUPER PLUS (USB girişli) cihazım var. Bu cihaza USB ile yazılım atmak istedim. Bu nedenle 1 GB kingston marka bir USB satın aldım. Ancak cihaza taktığımda "dosya veya USB Diski yoktur" şeklinde bir uyarı ile karşılaştım ve cihaz USB yi kabul etmedi. ne mp3 ne JPG hiç bir şeyi göstermiyor. USB bilgisayarda gayet güzel çalışıyor. Cihazda bir sorun mu var acaba? bu problemi nasıl halledebilirim? yardımcı olursanız sevinirim.
    usb flaş diskinizi takmadan önce bilgisayarınızda FAT 32 biçimlendirin sonra bilgisayarınıza indirmiş olduğunuz yazılımı zipten çıkarın usb flaş diskinize atın daha sonra flaş diskinizi cihaz kapalı konumda iken cihaza takın sonra cihazı açın. menüden usb seçeneğine gelin zaten usb yi görmez ise usb silik çıkar.ç usb gelin ve içine girin yazılımı görürsünüz yazılımın üzerinde ok tuşuna basınca yazılım yüklenmeye başlar. cihazını kendiliğinden kapanıp açılıncaya kadar bekleyin.

şayet cihaz usb yi görmez ise başka bir usb deneyin. yada cihaza rs 232 den yazılım atın sonra bir daha deneyin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihzınız eski yazılımlıdır eski yazılımlarda usb yi görmüyor 13.03.2007 yazılımını atın ve tekrar deneyniz usb yi görecektir kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

problemi rs32 den son yazılımı atarak düzelttim. sanırım eski yazılım old. için problem yaşadım. usb yi kullanabiliyorum. yardımlarınız için teşekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri