REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Dreambox Ci-007 Yardim

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs Dreambox Ci-007 Yardim

Arkadaşlar dtbox cihaza yazılımı nereden alabilirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

swlm dostum tam olarak yazılım bılgılerını yazarsan sana daha ıyı yardımcı olabılırım ama sadece dtbox yazarsanız kımse sıze yardımcı olamaz cunku bır cok fırmanın dtbox cıhazı var bılgınız olsun markasını ve yazılım bılgılerını yazın yardımcı olmaya calısalım sıze

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cıhaz menusu bu sekılmı aceba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam yakup dreamboxda sunnyde oldugu gibi kanalların açılanları görüp açılmayanları hızlı şekilde silme varmı ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı morss Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam yakup dreamboxda sunnyde oldugu gibi kanalların açılanları görüp açılmayanları hızlı şekilde silme varmı ?
    arkadaşım tam olarak dream modelin ne bende dream dragon var dream 500 S ile aynı kanal sıralmalarını silmeleri ve buket oluşturmaları dreamboxedit programı ile yapıyorum cihaz üzerinden de yapabilirsin.
    ama cihazını biraz araştırıp yardımcı oolmaya çalışacağım. bende bu dreamlarda yeniyim biraz kavradık ama daha alacağımız yol çok. sen sorunun biraz daha açıkla cihazının menüsünü net bağlantısını olup olmadığı hakında bilgi ver.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabıkı var dostum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konuyu a can arkadas yardım ıstemıs ama suana kadar bır cevap yazmadıgı ıcın kunu fazla uzamaması ıcın konu KAPANMISTIR

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri