yenı tps auto yazılımını atttım bastan bootu sonra normal yazılımı cıhazım macılmıyo onde cper yazıyor ne yapmalıyım yardım edersenız sevınırım
yenı tps auto yazılımını atttım bastan bootu sonra normal yazılımı cıhazım macılmıyo onde cper yazıyor ne yapmalıyım yardım edersenız sevınırım
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
emen denıyım haber verıyım dostum
sımdı oldu tsk ederım boot atmadan normal yazılımı attım sağolun dostum pekı bu ne hatası anlamına gelıyor
su an tpsler acıyomu acaba kanal ustunde beklıyınce softvere güncellestırme yazıyo 5 dakıkadan berı acmıyo
ushaia kanalı üzerine gelin ve bekleyin softwer güncelleştirme yazısı çıktıktan sonra biraz bekleyin ve multivizyonlara bakın.TABİ İLK ÖNCE EMU YU AKTİF YAPMAN GEREKLİ.
Emuyu aktif etmek için ana menüde iken kumandadan sayısal tuşlar yardımı ile 19370 tuşlanır.. Bu kodu yazdıktan sonra cihaz şifre isteyecektir. Şifre olarak 2486 giriyoruz. Bu işlemi yapdıktan sonra *** menüsü oyunların içerisine açılacaktır.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
emuyuda aktıf ettım yok hala acılmıyor ushuavada beklıyorum softwere güncellestırme dıyor 10 dakıkadır acmıyor
arkadaşım arasıra takılmalar oluyor sonra bir ara tekrar denersin.
volkan arkadaşim bendede bı tane 40100 cıhaz vardı gecende yazılımın sonunda fail hatası verıyordu 40100 fta yazılımdamı bi sorun var yoksa cıhazdamı?
fail vemesinin sebebi pc de fazla program çalışıosa ondan fail hayası vermiş olabilir. pc yi yeniden başlatarak tekrar deneyebilirsin. Size tavsitem mutlaka haftalık olarak pc nizde ki artık dosyları sysyem mechanic gibi programlarla pc nizi temizlemeniz.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri