REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: GOLDMASTER Cihazlarında Kilitlenme Problemi YAŞAYANLAR LÜTFEN OKUSUN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart GOLDMASTER Cihazlarında Kilitlenme Problemi YAŞAYANLAR LÜTFEN OKUSUN

Arkadaşlar geçtiğimiz son 3 gün içerisinde cihazlarda kilitlenme kumandaların çalışmaması gibi problemler meydana geldi.

BU sorunun sebebi Doğan gurubuna ait 11804 24444 V olan frekanstaki epg bilgilerinden kaynaklanıo. Bu sorun en kısa zamanda düzeltilecek. Şu an yapmanız gereken Uydu/Tp düzenlemeden bu frekansı silmeniz yeterlidir.

Arkadalar 3 günden beri bu konu için herkez ayrı ayrı konu açıyor. Bundan sonra bu sorun düzelesiye kadar bu sorun hakkındaki problemlerinizi öneri ve görüşlerinizi bu konudan devam edin. Bu konu hakkında yeni konu açan arkadaşların konuları kapatılarak buraya yönlendirilecektir. Çünkü herkez bir sürü konu açıyor ve forum karışıyor.

Sizden ricamız tek konudan takip edelim.
    Konu TARANTİNO tarafından (09-04-2007 Saat 11:05 ) değiştirilmiştir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağol volkan usta bilgi için

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu sorunun son verilen yazılımlarla ilgili olmadığı için ilk mesajda düzenleme yapılmıştır...hiç yazılım yüklenmemiş cihazlarımızdada bu sorun meyadana geliyor...geçici olarak bu frekansı silsinler...kısa zamanda bu sorunda düzeltilecektir...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart teşekkürler

:45: bu konuyu bi başlık altında topladığınız için çok teşekkürler artık gelişmeleri buradan takip ederiz. Umarım en kısa zamanda bi çözüm bulunur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu sorunun son verilen yazılımlarla ilgili olmadığı için ilk mesajda düzenleme yapılmıştır...hiç yazılım yüklenmemiş cihazlarımızdada bu sorun meyadana geliyor...geçici olarak bu frekansı silsinler...kısa zamanda bu sorunda düzeltilecektir...sevgilerimle...
    üstad elimde cihaz olsa bazı denmeler yapardım ama dream box a geçtim artık. bir yerlerden ikinciş el bir tnae 9400 FTA bulmak lazım. Bizden başka kimse ilgilenmiyecek bu seri ile galiba.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    üstad elimde cihaz olsa bazı denmeler yapardım ama dream box a geçtim artık. bir yerlerden ikinciş el bir tnae 9400 FTA bulmak lazım. Bizden başka kimse ilgilenmiyecek bu seri ile galiba.
    Vallahi ne diyeyim bu sorun yüzünden hayatım zindan oldu...tatile gidecektim geçen hafta sonu bu yüzden gidemedim...yığıldı cihazlar telefon bir saniye susmuyor...kafayı yedirecekler...doğan grubu ne yaptığının farkındamı...sana göndereyim cihaz yığıldı üst üste...çözüm bulunacak bir şekilde bakalım hayırlısı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Vallahi ne diyeyim bu sorun yüzünden hayatım zindan oldu...tatile gidecektim geçen hafta sonu bu yüzden gidemedim...yığıldı cihazlar telefon bir saniye susmuyor...kafayı yedirecekler...doğan grubu ne yaptığının farkındamı...sana göndereyim cihaz yığıldı üst üste...çözüm bulunacak bir şekilde bakalım hayırlısı...
    üstad bende yarın bursaya gidiom. daha dreamı yeni aldım onun içinden çıkamadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizler için yapmış oldugunuz çalışmalardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum çok sağ olun ellerinize sağlık ustalar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tüm ustaların eline saglık hepsinden allah razı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgilendirmeye teşekkürler,gm servis arkadaşım bir günde 2000 tane bu cihazla ilgili problem almış kafayı yemek üzereydi frekansı silince düzeliyormuş sorun..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri