REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: dsmart yardım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon9 dsmart yardım

arkadaşlar dsmart sunny uydu alıcısı orion modülle red light lar açıyormu? birde
    çift çanak takıldığında kanal 600 den sonra cihaz yabancı yayınları kaydediyormuş.800 e kadar kaydetti.başka kaydedilmiyor.yardımcı olabilirmisiniz?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu an için malesef 600 ile 800 arası yani 200 kanal ilave edilebiliyor...orion modül ile o kanallar d-smart cihazlarıylada açılıyor bilginize sunulur...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şu an için malesef 600 ile 800 arası yani 200 kanal ilave edilebiliyor...orion modül ile o kanallar d-smart cihazlarıylada açılıyor bilginize sunulur...sevgilerimle...
    ustacım bilgi için tşkler.:45: :45: :45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

orion modülle red light acar denedım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yanlız bu kanal kaydetme işi biraz sıkıcı arkadaşlar tek tek kaydet sonra tek tek sırala ancak işi olmayan kişi uğraşacak ki ....

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı özlem67 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yanlız bu kanal kaydetme işi biraz sıkıcı arkadaşlar tek tek kaydet sonra tek tek sırala ancak işi olmayan kişi uğraşacak ki ....
    Sorma valla...işkence gibi...günde 5 tane cihaz gelse insana cinnet geçirttirir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merak etmeyin yakında yazılımı çıkacak...diğer uydularda rahatlıkla ayarlanacak..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri