REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Ne yaptın İliç....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Ne yaptın İliç....

41'de hakem Fırat Aydınus'ın önünde Die'ye dirsek atarak kırmızı kart gören Sırp futbolcu, yenilgide pay sahibi oldu

GALATASARAY, Erciyes karşısında kötü bir futbol ortaya koyarken Sasa İliç, gördüğü kırmızı kart ile yenilgiyi hazırlayan isimlerin başında geldi. 41. dakikada karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus'un önünde Die'ye dirsek atan Sırp futbolcu, kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Hakemin bu kararına uzun süre itiraz eden İliç, yaptığı bu hareketle Erciyesli futbolcuların tepkisini çekti. Sırp oyuncu, deplasmandaki G.Birliği maçında forma giyemeyecek.

İLK KIRMIZI KARTI
    Die'ye attığı dirsek nedeniyle İliç'in 2 maç ceza alabileceği de ifade ediliyor. Ligin ikinci yarısında büyük düşüş yaşayan sarı-kırmızılı futbolcu, geçen sezonki performansını mumla aratıyordu. Futbolundaki düşüş nedeniyle milli takımında da kesik yiyen ve kadroya çağrılmayan İliç, idmanlardaki isteksizliğiyle de dikkat çekiyordu. Sırp oyuncu, Erciyes önünde bu sezonki ilk kırmızı kartını gördü.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ney yapacak hagı gıttı sıra onla hasan sasta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

canım belki adam memleketini özlemiştir nasıl izin alacak kırmızı kart göreyimde gideyim demiştir adamlarda ruh diye bişey kalmamış zaten bu oyunuyla galatasaray şampiyon falan olmayı düşünüyorsa olmasın ne buya mahalle takımı gibi yazık aldıkları paraya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adnan polat, İliç'in yaptığı hareketi "Takımı Satmak" olarak nitelendirdi...Bakalım ne olacak...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

galatasaray ne zaman bu aşiret ağası yönetim şeklinden kurtulursa ozaman başarılı olur takımı sırtlaması gerekneler futbolun f sini oynamıyor geriye kalanlarda zaten paf takım oyuncusu yarının oyucuları süperligi kaldrıacak durumda değiller henüz yönetim bizi uyutmaya çalışıyor kardeşim iyi takım iyi futbolculardan oluşur erciyesle dört maç yaptık birini bile alamadılar benim bildiğim insan galatasaray forması giydimi onun anlamını bilerek oynar yine bize hüsran ve yine hüsran var allah biz galatasaraylılara yardım etsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iliçe 50.000 euro ceza kesti takımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

yalancı başkan gitmeli GS yakasından düş sabır kalmadı git git git rezil etin kulübi git artık yeter

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı temel50 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yalancı başkan gitmeli GS yakasından düş sabır kalmadı git git git rezil etin kulübi git artık yeter
    Bu kadar bana desen ben bile giderdim bee...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri