REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Eski F.Bahçeli Servet, Galatasaray'da

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Eski F.Bahçeli Servet, Galatasaray'da

Şampiyonluk yarışında havlu attıklarını belirten Adnan Polat transfer çalışmalarına başaladıklarını açıkladı

Kayseri Erciyesspor maçında alınan yenilginin ardından Galatasaray’ın Başkan Yardımcısı Adnan Polat ilginç açıklamalar yaptı.
    Dün NTV’nin konuğu olan Polat, “Erciyes maçını kazansaydık hala şampiyonluk yarışının içinde olabilirdik. Ama bu yenilgiyle yüzde 99 havlu attık. Bu sezon takımın ortaya koyduğu performans bende tam bir hayal kırıklığı yarattı. Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın şansını eşit görüyorum. Kim iyiyse o kazansın'' dedi. Yarış dışı bırakıldıklarının da altını çizen Polat, “Ama bunları yazdık, unutmayacağız'' ifadesini kullandı. Sarı-Kırmızılı taraftarlara bir de müjde veren deneyimli yönetici, “Servet ve kulübüyle anlaştık. Arda’yı göndermek ise onu bitirmek olur. Önümüzdeki sezon için 3 ya da 4 transfer yapıp, yeniden mutlu sona ulaşmak istiyoruz'' şeklinde konuştu.

Servet ile anlaştık

Transferde başka sürprizlerin de olacağını belirten Adnan Polat "Servet konusunda bir protokol yaptık. Her konuda anlaştık' dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun bakalım bu galatasarayın hali ne olacak?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

***** bunlar yav ***** galtasaraya almışlar bunlar ne kadar kabiliyetsiz yöneticiler anlamadım adnan polat bunu nasıl yapar onu hiç anlamadım bence galatasarayın başına adnan polat geçmeli ama böyle değil ne bu ya ****** toplayarak olmazki buı işler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı baykum Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ***** bunlar yav ***** galtasaraya almışlar bunlar ne kadar kabiliyetsiz yöneticiler anlamadım adnan polat bunu nasıl yapar onu hiç anlamadım bence galatasarayın başına adnan polat geçmeli ama böyle değil ne bu ya ****** toplayarak olmazki buı işler.
    Kimseye hakarette bulunmayın lütfen..!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tam adamını almışlar bir fenerli olarak çok sevindim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yandık......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence servet Galatasaray için iyi bir transfer, bu senede zaten çok formda, fenerbahçe serveti göndereceğine eduyu almasa daha iyi yapardı ama tabiki onlarında bir sebebi vardır, herkes için hayırlı olsun..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla bende bir fenerbahçeli olarak çok sevindim bence servet hakkettiği takımda oynayacak sivası bıraktığı için pişman olur fakat iş işten geçmiş olur

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rezaletttt...bu adam ne iş yapar gs de ya anlamıyorum.bu kadar rezalet bır yonetım gs tarıhınde iş yapmamıstır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tüm Fenerbahçe'liler gibi bende sevindim tabiki

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri