nete troya fta cihazda tps yi izlemek icin hangi yzılım atmak gerekli yazılım atmakla tps acılıyormu başka bir işlem yapmamamız gerekirmi? şimdiden ilgilenen arkadaşlara tşk![]()
nete troya fta cihazda tps yi izlemek icin hangi yzılım atmak gerekli yazılım atmakla tps acılıyormu başka bir işlem yapmamamız gerekirmi? şimdiden ilgilenen arkadaşlara tşk![]()
forumda bulunan son yazılımı yukleyın ve fransa 5 uzerınde ıken 0 txt tusuna basın acılacaktır hergun bu ıslemı yapmanız lazım
yazılımdan sonra mutlaka cihaza guncel softcamı yükleyin
Tps auto yazılımlar çökmüştür..yeni yazılımlar bu hafta içerisi verilecekmiş..arkadaşlara duyurulur.
neta 1000s yazlımınnı bir türlü makinaya yükleyemedim diskten acıyorum yazılım yükle deyince eski model yeni model secin diye yazı geliyor eskiyi seciyorum başlta basıyorum 123 diye ayıyor fakat yükleme yapmıyor nerede yanliş yapıyorum acaba
netalarda tpslerii alamayan arkadaşlar troya 2ler için 109 diğerlerinde ise 550 yazılımını yani ocak ayı yazılımını atarlarsa izlenebiliyor ben denedim sorunsuz çalışıyor tabii şu an için oto uptade conti ustanın açıklamasıdır
enson yazılım 552 bunu yukleyın
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri