REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: neta troyada tps izlemek için hangi yazılım gerekli?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart neta troyada tps izlemek için hangi yazılım gerekli?

nete troya fta cihazda tps yi izlemek icin hangi yzılım atmak gerekli yazılım atmakla tps acılıyormu başka bir işlem yapmamamız gerekirmi? şimdiden ilgilenen arkadaşlara tşk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

forumda bulunan son yazılımı yukleyın ve fransa 5 uzerınde ıken 0 txt tusuna basın acılacaktır hergun bu ıslemı yapmanız lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımdan sonra mutlaka cihaza guncel softcamı yükleyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kraluyducu17 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazılımdan sonra mutlaka cihaza guncel softcamı yükleyin
    hepsini yaptım bir türlü acılmıyor nete troya makinam bazı forumlarda inceledim netalarda bir sorun olduğu öyleniyor doğrumu yanlişmi ben bilmiyorum ben baya bi uğraştım acamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tps auto yazılımlar çökmüştür..yeni yazılımlar bu hafta içerisi verilecekmiş..arkadaşlara duyurulur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neta 1000s yazlımınnı bir türlü makinaya yükleyemedim diskten acıyorum yazılım yükle deyince eski model yeni model secin diye yazı geliyor eskiyi seciyorum başlta basıyorum 123 diye ayıyor fakat yükleme yapmıyor nerede yanliş yapıyorum acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

netalarda tpslerii alamayan arkadaşlar troya 2ler için 109 diğerlerinde ise 550 yazılımını yani ocak ayı yazılımını atarlarsa izlenebiliyor ben denedim sorunsuz çalışıyor tabii şu an için oto uptade conti ustanın açıklamasıdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

enson yazılım 552 bunu yukleyın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri