Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: neta troyada tps izlemek için hangi yazýlým gerekli?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart neta troyada tps izlemek için hangi yazýlým gerekli?

nete troya fta cihazda tps yi izlemek icin hangi yzýlým atmak gerekli yazýlým atmakla tps acýlýyormu baþka bir iþlem yapmamamýz gerekirmi? þimdiden ilgilenen arkadaþlara tþk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

forumda bulunan son yazılımı yukleyın ve fransa 5 uzerınde ıken 0 txt tusuna basın acılacaktır hergun bu ıslemı yapmanız lazım

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yazılımdan sonra mutlaka cihaza guncel softcamı yükleyin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kraluyducu17 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yazýlýmdan sonra mutlaka cihaza guncel softcamý yükleyin
    hepsini yaptým bir türlü acýlmýyor nete troya makinam bazý forumlarda inceledim netalarda bir sorun olduðu öyleniyor doðrumu yanliþmi ben bilmiyorum ben baya bi uðraþtým acamadým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Tps auto yazılımlar çökmüştür..yeni yazılımlar bu hafta içerisi verilecekmiş..arkadaşlara duyurulur.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

neta 1000s yazlımınnı bir türlü makinaya yükleyemedim diskten acıyorum yazılım yükle deyince eski model yeni model secin diye yazı geliyor eskiyi seciyorum başlta basıyorum 123 diye ayıyor fakat yükleme yapmıyor nerede yanliş yapıyorum acaba

Kullanýcý Bilgi Menüsü

netalarda tpslerii alamayan arkadaşlar troya 2ler için 109 diğerlerinde ise 550 yazılımını yani ocak ayı yazılımını atarlarsa izlenebiliyor ben denedim sorunsuz çalışıyor tabii şu an için oto uptade conti ustanın açıklamasıdır

Kullanýcý Bilgi Menüsü

enson yazýlým 552 bunu yukleyýn

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri