Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 7/9 ÝlkÝlk 123456789 SonSon
89 sonuçtan 61 ile 70 arasý

Konu: Sunny 10 Nisan Orjinal C Board Yazılımları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet.tam hatýrladýðým gibi.btm yazýlýmlarýn böyle bi huyu var.benim cihazda stream yüklüydü.digiline ek-60040 bin yazýlýmý attým önce.sonra ek-60040 btm yazýlýmý attým þak diye aldý cihaz.yalnýz tek sorun kanallarý yeniden taratmak zorunda olmam.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dostum sıze zaten cevap yazdım yıne yazayım yazılımlar orjınal yazılımlardır + tsı yoktur tps paketı auto ok dır

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hazır kanal lıstesı atınız

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dostum bunlar orjınal yazılımdır yükle istersen tps auto steramde
    var mı auto tpsde şuan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben yeni 7011 dcı aldım hw si 1A 01 A5 yazılımı var ben buna 12 C1 A5 yazılımı atabilirmiyim selamlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kaankar Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaşlar ben yeni 7011 dcı aldım hw si 1A 01 A5 yazılımı var ben buna 12 C1 A5 yazılımı atabilirmiyim selamlar
    arkadaşım 1a 01 a5 cihaza Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. yazılımı yükleyeceksin Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

birader yukarıda 1A 01 A5 yazılımı var.niye böyle bişeyi sordunki???cevabını söyliyeyim hayır atamazsın.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hocam çünkü şunun için sordum genel tps oto c boardlara daha çabuk geliyorda onun için görüş almak istedim selamlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kaankar Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hocam çünkü þunun için sordum genel tps oto c boardlara daha çabuk geliyorda onun için görüþ almak istedim selamlar
    anladým.yalnýz þunu söyliyim sakýn ola hardware i uymayan yazýlým atma.tereddüt etmiþ olabilirsin ancak hardware uygunsa sorun yoktur.yükle gitsin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sunny orinal yazılım geleceğine kaon gelse daha güzel olurdu ben streamda kalıyorum

Sayfa 7/9 ÝlkÝlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri