evet.tam hatýrladýðým gibi.btm yazýlýmlarýn böyle bi huyu var.benim cihazda stream yüklüydü.digiline ek-60040 bin yazýlýmý attým önce.sonra ek-60040 btm yazýlýmý attým þak diye aldý cihaz.yalnýz tek sorun kanallarý yeniden taratmak zorunda olmam.![]()
![]()
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
evet.tam hatýrladýðým gibi.btm yazýlýmlarýn böyle bi huyu var.benim cihazda stream yüklüydü.digiline ek-60040 bin yazýlýmý attým önce.sonra ek-60040 btm yazýlýmý attým þak diye aldý cihaz.yalnýz tek sorun kanallarý yeniden taratmak zorunda olmam.![]()
![]()
dostum sıze zaten cevap yazdım yıne yazayım yazılımlar orjınal yazılımlardır + tsı yoktur tps paketı auto ok dır
hazır kanal lıstesı atınız
dostum bunlar orjınal yazılımdır yükle istersen tps auto steramde
var mı auto tpsde şuan
arkadaşlar ben yeni 7011 dcı aldım hw si 1A 01 A5 yazılımı var ben buna 12 C1 A5 yazılımı atabilirmiyim selamlar
birader yukarıda 1A 01 A5 yazılımı var.niye böyle bişeyi sordunki???cevabını söyliyeyim hayır atamazsın.
hocam çünkü şunun için sordum genel tps oto c boardlara daha çabuk geliyorda onun için görüş almak istedim selamlar
sunny orinal yazılım geleceğine kaon gelse daha güzel olurdu ben streamda kalıyorum
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri