REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: 12.01.a5 cihaza yazılım yüklerken block hatası

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı empati Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    7011dcız cihazıma yazılım atmak istedim ama (stream) ama yükleme yaparken kup 230 da yükleme yaparken 290-300 v.s block retry hatasını veriyor ama yüklemeyi yapmıyor daha sonra stream kanal editörü ile kanal listesi yükleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim not normal yazılım attım yinede kanal listesi yükleyemiyorum
    ilk olarak stream yazılımını atmnadan kurukafa yükleyeceksin. yani cihazına başka marka yazılım yükleyeceksen her zaman kurukafa at ilk önce. sonra yazılımı kup 230 ile enjineer modda yükle.

kanal listesi işine gelince eğer kanal listesini yüklereken block hatası veriyorsa rs 232 kablonun iç bağlantılarında fazla uçlar eklidir. yapman gerekn basit rs 232 kablonun iç bağlantılarını aç

2-3
    3-2
    5-5

hariç diğer uçları kes sadece bu uçlar bu şekilde biribirleri ile bağlı olsun. daha sonra tekrar deneme yap.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür ederim sorunumu buldum sorun bilgisayardaki virüslermiş onlar engelliyormuş ama yinede kanal listesini yükleyemedim not bu kablolarla daha önce çok yükleme yaptım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı empati Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkür ederim sorunumu buldum sorun bilgisayardaki virüslermiş onlar engelliyormuş ama yinede kanal listesini yükleyemedim not bu kablolarla daha önce çok yükleme yaptım
    arkadaşım yazılım yüklemiş olabilirsin ama dediğimi bir dene sadece dediğim uçlar bağlı kalsın.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar problem kablo ile yada bağlantı veya proğramla alakası yok

tamamen bilgisayarın problemi

lütfen bilmeden yanlış yönlendirmeyin

aynı sistemi aynı kablo ile başka bilgisayarda denersen büyük ihtimal çalışacaktır

bunun düzelmeside çok zor kesin bir çözümü yok

herkes kafasından bir şey uydurmasın

bilmiyorsanız susun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri