REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Nextciler için Sn. DOKTOR koreden döndü ve beklenen gelişmeleri bildiriyor...İşte...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Warn Nextciler için Sn. DOKTOR koreden döndü ve beklenen gelişmeleri bildiriyor...İşte...

öncelikle bu baþlýk 2 li konuþmalar için kullanýlsýn 2. konuda 1000.inci kere yazýyorum parasý,modeli ,ne olursa olsun nextin hiçbir modelinin ayrýcalýðý yok kullanýcýlarýnýnda,,bugüne kadar yýllarca güvenen arkadaþlar bilirler destek günlük deðildir,,süreklidir ve yapýlabilecek herþey yapýlmasý gereken zamanda deðil uygun olduðu zamanda yapýlýr....elinizi vicdanýnýza alýp koyun,,,sonrada 5000..8500..6500..7500..fmb,,fme 1 mb,,fme 2 mb x plus .super plus.. 8000..9000..2005..25000...10.000 vb uzar gider 50 den fazla yazýlým var...ve bu iþe baþlarken türkiyede emu deðil,yazýlým güncelleyeceðiz,yazýlýmlarý geliþtireceðiz ,türk insaný olarak bunu yaptýracaðýz dedik..yaptýrdýk..onlarca özellik sayenizde eklendi,,yüzbinlerce kullanýcýda parasýný baþka firmalara ödediði halde next yazýlýmý kulllanýp gecikmede aldýðý firma yerine bize küfrediyor..uydu iþini marka olarak düþünmedik,,,burasý kardeþlerimin abilerimin olduðu bir alandý...ne yazma nede hesap verme zorunluluðum yok..istediðim için yazýyorum.ve birçok þeyide FÝRMA REKLAMI ÝÇÝN DEÐÝL,,,yaptýrabildiðim için yapýyorum...ben olmasamda destek verecek onlarca arkadaþ yetiþtirdim merak etmeyin...YAZILIM DESTEÐÝ editörle yazýlým açýp *** ekleyerek ÖNCE BÝZ VERDÝK demekle olmaz..destek YILLAR SONRA BÝLE UNUTMAMAKLA YENÝSÝNÝ AL dememekle olur..GALÝBA iyi reklem yýllar sonra anlaþýlýyor..GÜNLÜK MARKALARDA günlük reklamlarla yolunu sürdürüyor..ben inanýyorumki biz þu anda humaxý 1000 kat geçtik,en büyük grubuz,,burda dikkat edilmesi gereken iliþkilerde verilen destekte hem kullanýcý,hem kurucu,hem satýcý hemde garanti saðlayýcýnýn madur edilmemesi,,onun dýþýndada zaten destek sorunumuz yok..olmazda..yeterki günlük dalgalanmalar býrakýlsýn,,yapýlan bir hatada binlerce cihazýn servislere gittiðindeki sorumluluðu düþünün,,,bunun dýþýnda sorunlarýnýz zaten siz istemesenizde çözülüyor..HANGÝ MARKA YAZILIMINDA EMU DIÞINDA TEK VÝRGÜL DEÐÝÞTÝRDÝ TÜRK ÝNSANI ÝÇÝN yazýn ....ve MAKUL ÝSTEKLER EKLENECEK diyebildi??

biz bir grubuz,,eskiyi bilmeyen patavatsýzlara,,soru sormayý bilmeyen,birþey vermeden bilgi almayý alýþkanlýk edinen,bu forumda bulunmazsa titanik gibi batacaðýný sanan rs portsuz hamamböceklerine fýrsat vermeyin..bunun dýþýndada acaba doktor bana küfredermi diye yazmaya korkan arkadaþlarýma katýlmalarýný öneriyorum..çok þey öðrenecekler,ve ögretecekler..ve gerçekten bilgisiz olup yazarsam ne derler diyen arkadaþlarada niyetleri iyiyse bize yakýþýr þekilde davranýn..

kore geliþmelerine gelince tüm cihaz üreticileriyle gerek teknik destek gerek desteðin sürmesi gerekliliði konusunda anlaþýldý,gelecek sene için türkiyede kalma süreleri daha uzun mühendis desteði alýndý..önümüzdeki sene diðerlerinde yaþanacak..artýk firma eski cihazlara destek vermiyor ne yapalým sorunlarý giderildi..arkadaþlarýmn KENDÝ KENDÝLERÝNE gelin güvey olduklarý KART ÝMECE olayý için köy meydanýnda yapýlan toplantýda TOHUMLAR serpildi...þimdi herkes bekleyecek,,cihaz hardware-hafýza-ana iþlemci -yazýlým üçgeninde her model ve seriye olmasý teknik olarak imkansýz..ama denenecek.
    super pluslarýn tek modül tek kart giriþli yuv ve 4+32 mb *usb giriþli cýs ve dpcýs modellerine ait çalýþmalar bitti..bu modellerin güncel serilerini kullana arkadaþlara ve LODOSA ÖZEL turbo kanal deðiþtirme eklendi usb den arka plan resmi güncellenecek,softcam,yazýlým,mp3,resim slayt show bitti..toplu kanal taþýma eklendi...toplu kanal taþýma 2 mb x serisi için deneniyor,hafýzada sorun yaratmazsa eklenecek....5000-6500-7500-8500 ciler zaten sorunsuz,istekleri gine eklenecek..8000 cilere zaten bir boot loader verildi..bu seriyle ilgili hertür destek son hýz sürecek,,9000 zaten özel bir seri,birçok yazýlým düzenleme ve eki hazýrlanýyor..9000 ultra ile ilgili saðlam altyapýlar oluþturuluyor,bu seriyi kullannan arkadaþlar merak etmesin...örn bilgisayara kayýt ettiklerini seyredecekleri media player desteði sürüyor,buglar ve ilaveler devam edecek....10000 cilere destek tam gaz sürecek..vb..vb....günlük baðýrmalar ve yakýnmalar yerine YARINI GARANTÝ altýna almak için yapýlan herþeyde destek olunmasý dileklerimle..

en büyük farkýmýzda DESTEK KÖYÜMÜZDE baþkalarýnýn birilerinden esinlenip çaldýðý ve yarýn unutulacak ve yenisi gelecek GÜNLÜK POP PARÇALARI YERÝNE..yüzbinlerce farklý klavyeden çýksada ,yamuk yumuk olsada KENDÝ YAZILIM BESTELERÝMÝZÝ YAPABÝLMEMÝZ ve yýllarca dinleyebilmek..en güzeli bu..birþeyleri üretmek......yenisini al demek yerine eldekini son damlasýna kadar deðerlendirmek....

herkese kolay gelsin.. bu doktorun mesajýdýr arkadaþlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

paylaşım için teşekkurler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

nextciler için harika haber cihazını atcam diyenler burayı okusun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet next bir numaradır niye derseniz yazılım desteği süper ve fazla sorun çıkarmadığı için vede türk milletine uyum sağladığı içindir nasıl tlf da nokıa tutulmuşsa dijitallerdede next tutuluyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

--------------------------------------------------------------------------------

evet next bir numaradır niye derseniz yazılım desteği süper ve fazla sorun çıkarmadığı için

Kullanýcý Bilgi Menüsü

nextciler için harika haber paylaşım için teşekkurler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Doktor büyüksün sabaha sabah içimizi ferahlattın

Kullanýcý Bilgi Menüsü

next her zaman bir numara kalacaktır.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben de NEXT Alacam! Amma Mpeq 4 ?
    Bır sorum var! Next hankı modelı Mpeq 4 Ve HD uyumlu.? ve Emu desteğı varmı!?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

paylaşım için teşekkurler

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri