REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/8 İlkİlk 12345678 SonSon
71 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Sunny C Bord Tps Absat Auto Yazilimda Bİssler DÜzeltİldİ Bİn Yazilimlari

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bende 1030 vardı onu 12.01.A5 stream menülü programı atmıştım peki şimdi buradaki yazılımları kullanamazmıyım acaba?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zorlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bende 1030 vardı onu 12.01.A5 stream menülü programı atmıştım peki şimdi buradaki yazılımları kullanamazmıyım acaba?
    evet kullanabileceksin arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tps su anda varmıki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tps su anda varmıki
    tps şu an hiç bir cihazda yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet kullanabileceksin arkadaşım
    bilgilendirmen için teşekkürler hallederiz kardeşim ama tam olarak açıklarmısın beklemeye devammı yani?:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zorlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bilgilendirmen için teşekkürler hallederiz kardeşim ama tam olarak açıklarmısın beklemeye devammı yani?:49:
    sen mesajında 1030 cihazını 12 01 a5'e dönüştürdüğünü ve buradaki yazılımı kullanabilecekmiyim diye sormuşsun ben de buradaki yazılımı kullanabileceğini yazdım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saolasın kardeşim birde hangisini yükleyeceğimi yol gösterisen beni yüceltirsin şimdiden teşekkürler hallederiz kardeş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saolasın kardeşim birde hangisini yükleyeceğimi yol gösterisen beni yüceltirsin şimdiden teşekkürler hallederiz kardeş
    arkadaşım 1030 tadilat yapıp 12.01.A5 çevirmiş sin ancak yukarıda verilen yazılmlar C board yazılmlarıdır. senin cihazda düz boarddır yukarıdaki yazılımları maalesef kullanamazsın.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

volkan kardeş hallederiz kardeş 25.mesajında kullanbilirsin demişti de ondan dolayı sormuştum verdiğin bilgi için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

volkan kardeş hallederiz kardeş 25.mesajında kullanbilirsin demişti de ondan dolayı sormuştum verdiğin bilgi için teşekkürler
    bende teşekkür ederim. dediğim gibi yukarıdaki yazılmlar senin cihaza olmaz. burda dikkat etmen gereken cihazın HW nosudur. HW no aynı olduktan sonra sorun olmaz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri