Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: F1 Sezonun 3.Yarışı Bahreyn GP'si

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben scmacherin bu yılda yarışlarda raikonenle beraber ferraride yarışmasını isterdim.massa bence ferrariye göre biri değil.
    yanılıyorsun hocam schumaer tezine katılırım ama massa iyi değil demene katılmam massa çok kalitelib bir pilot tek eksiği biraz daha pişmesi gerekir
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yanılıyorsun hocam schumaer tezine katılırım ama massa iyi değil demene katılmam massa çok kalitelib bir pilot tek eksiği biraz daha pişmesi gerekir

alonso ve hemilton bile massadan daha iyi.(ilk iki yarış için genel düşüncem)hamilton ilk kez bu sene yarışıyor.ilk 2 yarışta aldığı dereceler gayet iyi.
    Not:Bu arada son yarışta massanın şanssız şekilde pist dışına çıkıp girmesi yarışı bence etkiledi ama olsun.ferrariyi tutmaya devam tam gaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    alonso ve hemilton bile massadan daha iyi.(ilk iki yarış için genel düşüncem)hamilton ilk kez bu sene yarışıyor.ilk 2 yarışta aldığı dereceler gayet iyi.
    Not:Bu arada son yarışta massanın şanssız şekilde pist dışına çıkıp girmesi yarışı bence etkiledi ama olsun.ferrariyi tutmaya devam tam gaz
    ya bide adam ilk sırada başladı ama alonsonun çıkışı engelleyemedi gerilere düştü yinede ben bu sene ferrari ve raikonen massa ikilisinden ümitliyim
    selmaetle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya bide adam ilk sırada başladı ama alonsonun çıkışı engelleyemedi gerilere düştü yinede ben bu sene ferrari ve raikonen massa ikilisinden ümitliyim
    selmaetle
    genel olarak ferrariler yıllardır yarış çıkışı zayıf.(arabalarının)reno ve mercedesin iyi

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Pist dışına çıkışı şassız bir biçimde olduğuna katılmıyorum...çünkü bir kaç defa çok acemice geçiş yapmaya kalktı...pist dışına çıkışıda çok acemiyceydi...geçemeyince çok hırs yaptı...ve buda onun hata yapmasına neden oldu...bu arada ilk çıkışıda berbattı hem Alansoya hemde Hamiltona yol açtı...onun isteği takımın ilk pilotu olmak buda ona ve takıma çok pahalıya mal oluyor...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri