Ayný sokakta oturuyorduk. Hergün bir kýzla geliyordu eve. Adý ESRARENGÝZDÝ, herkes onun hakkýnda farklý þeyler söylerdi. Fakat kimse gerçeði bilmezdi kirli sakallarý vardý. Yeþil gözlü, kumraldý. Mahallenin kýzlarý hayrandý ona bense nefret ederdim. Hiç kimseyle konuþmaz, sadece gelir geçerdi.
Birgün onunla yolda karþýlaþtýk. Çok güzel bir yüzü vardý, bana gülümsedi. Þaþýrdým ama yine de onu sevmiyordum. Fakat o çok farklýydý... Gece boyunca lambasý yanardý.
Uyumak yerine onun evini seyrediyordum, onu sevmediðim halde herþeðiyle ilgileniyordum. Yavaþ yavaþ onu gözlemeye baþladým, o an anladým ki hep kendimi kandýrmýþým, ona karþý hissettiðim þey sevgiymiþ.
Artýk o eve gelmeden uyuyamýyordum. Yanýna gelen kýzlarý kýskanýrdým. Herkes onun kötü olduðunu söyleyince hep onu savundum. Onunla karþýlaþmak için kapýda dururdum.
Onu yine yolda gördüm bana göz kýrptý yanýmdan geçerken onu çaðýrdým. Acelem var KÜÇÜÐÜM dedi. Bana aramýzdaki yaþ farkýný hatýrlatmýþtý. Eve gidip sabaha kadar aðlamýþtým. Karar verdim, ona aþkýmý ilan edecektim. Yolunu gözledim.
Birgün onu gelirken gördüm. Peþine düþtüm o eve girdi. Biraz bekleyip kapýyý çaldým. Açtý, ne var KÜÇÜÐÜM dedi. SENÝ SEVÝYORUM dedim. Gülümsedi. EVET dedi. ne evet dedim, konuþmadý. Koþarak dýþarý çýktým. Bir ay boyunca evden çýkmadým. Birgün kýzlarla konuþurken ambulans geldi, onun evine girdi.
Sedye ile onu dýþarý çýkardýlar. Önümüzden geçerken; Ben de seni KÜÇÜÐÜM dedi ve gözlerini yumdu. Kpkýrmýzý oldum herkes bana bakýyordu... Aðlayarak koþmaya baþladým. Akþama kadar sokakta gezdim. Göz yaþalarým durmadan akýyordu. Sonra eve geldim. Annemler ondan bahsediyorlardý. Sevdiði bir kýz varmýþ. Ailesi evlenmesine izin vermeyince kýz evden kaçmýþ. Sokak serserileri onu öldürmüþ. Eve getirdiði kýzlar evi olmayan kýzlarmýþ. Kimi sevdiyse ölmüþ. Çok sevip Acý çekmiþ. Ýntihar edip hastaneyi aramýþ. Polisler evin duvarýnda KÜÇÜÐÜM yazýsýný bulmuþ; KÜÇÜÐÜM sen de ölme yazýyormuþ bende seni sevdim. Sevdiklerim gibi sende ölme diye ben öldüm KÜÇÜÐÜM...
![]()
![]()
![]()

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri