REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: En İyi GSM OPERATÖRÜ Sizce hangi firma?

Katılımcı sayısı
557. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Avea

81 14.54%
  • Turkcell

336 60.32%
  • Vodafone(Telsim)

140 25.13%
Sayfa 2/25 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon
241 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: En İyi GSM OPERATORU Sizce hangi firma?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

turkcel hep kısa vadede kampanyalar yapıyor.hıc bır zaman kalıcı bır ogrencı paketı yok.10 dk 1 kontor dıyor 10 dk dan sonra dakıkası 2 kontor ve hazırana kadar?vodafone dıyorum ve yakın zamanda da farklı hızmetler yapacaklar.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence en iyisi vadofone rekabet koşulları yokken telsim türksel bizlerin kanını emdi yıllarca gırtlaklarına kadar şiştiler karr marjlarında geçmişde bize yapılan
    bizim yerli sermayeli şirketlerin yaptıklarını asla unutmaycagım unutmamda
    ve ne olursa olsun kapsama alanı az dahi olsa benim destegim vodofona ..
    saygılar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ertex74 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence en iyisi vadofone rekabet koşulları yokken telsim türksel bizlerin kanını emdi yıllarca gırtlaklarına kadar şiştiler karr marjlarında geçmişde bize yapılan
    bizim yerli sermayeli şirketlerin yaptıklarını asla unutmaycagım unutmamda
    ve ne olursa olsun kapsama alanı az dahi olsa benim destegim vodofona ..
    saygılar..
    Valla ustad sana telsim konusunda katılmıyorum. Telsim ucuzluk yonunden en iyi firma idi cep ögrenci cep aile cep transfer cep partner gibi super tarifeleri vardı.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Valla ustad sana telsim konusunda katılmıyorum. Telsim ucuzluk yonunden en iyi firma idi cep ögrenci cep aile cep transfer cep partner gibi super tarifeleri vardı.
    üstad senin dedigin kanpanyalar telsimin vadofona geçtigi zamanlar başladı
    önceden kim kimin umurundaydı tüketiciyi kırk türlü vergiyle vay şuydu vay buydu diyerek inim inim inlettiler yıllarca hele türkselll uyduruk uyduruk vergi koyardı üstüne bulunmaz tüketici herşeyi geçmişden biliyor bizim
    sözlerimize gerek bile yok ben şimdi görecem türkseli bakalım kapsama alanımı yoksa ekonomi alanımı galip gelecek....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

4 türkcel 1 avea hattım var. ben telsimin kazığını 1999 da yedim ve o günden buyana adını bile anmıyorum. telefonum çalınmıştı. nere ile görüşülüyor diye ayrıntılı fatura istedim vermediler.taaaaaa ikitellideki merkezlerine operatör üssüne gittim ve bana konuşmaların kaydını yine vermediler. telefonu kapatmadılar 3 ay açık kaldı. tam 450 milyon telefon görüşme faturası parası geldi..... . ama yine de benden bu parayı icra yoluyla aldılar ödedim. zehir zıkkım olsun.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gamber Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    4 türkcel 1 avea hattım var. ben telsimin kazığını 1999 da yedim ve o günden buyana adını bile anmıyorum. telefonum çalınmıştı. nere ile görüşülüyor diye ayrıntılı fatura istedim vermediler.taaaaaa ikitellideki merkezlerine operatör üssüne gittim ve bana konuşmaların kaydını yine vermediler. telefonu kapatmadılar 3 ay açık kaldı. tam 450 milyon telefon görüşme faturası parası geldi..... . ama yine de benden bu parayı icra yoluyla aldılar ödedim. zehir zıkkım olsun.
    buyrun işde beyler bunu yapan yerli sermayeli öz şirketlerimiz niye dagda taşda terörüst arıyoruski kıravatlılar zaten içimizdeydi. hortumzadeler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türkcell yapı olarak iyi ama gerek müsteri hizmetleri gerekse problem cözme konusunda reklamlardaki gibi degil sıfırlar sıfır. Basınıza bi iş gelsin bakim kalite nerde görürsünüz 25 dk. bekleyin hatta bide arasınlar diye bekleyin.Hadi bakalım hodri meydan.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şimdi bundanda kavga çıkartmayı başarabilene helal olsun...
    bundan niye kavga çıkıyo ki sen dert etme...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ücret bakımından turkcell pahalı ama bence en iyi hizmet onda. burda şuda tatışılır fiyatmı kalitemi ?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gamber Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    üzülme dostum o saltanat onlarda kalmadı kaçış yok bu ülkenin vatandaşı olarak bizim bize yaptıgımızı her seferinde kızdıgımız avrupalılar yapmadı ..

şimdi bi tanesi mazot 1 ytl olacak diye şapkalı vatandaşın biri vardı onun gibi
    bızaa altında tosun arıyor siz siz olun bu kalıntılarıda çamaşur suyuyla temizleyin bu millet az çekmedi bunlardan ...

Sayfa 2/25 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri