turkcel hep kısa vadede kampanyalar yapıyor.hıc bır zaman kalıcı bır ogrencı paketı yok.10 dk 1 kontor dıyor 10 dk dan sonra dakıkası 2 kontor ve hazırana kadar?vodafone dıyorum ve yakın zamanda da farklı hızmetler yapacaklar.
Avea
Turkcell
Vodafone(Telsim)
turkcel hep kısa vadede kampanyalar yapıyor.hıc bır zaman kalıcı bır ogrencı paketı yok.10 dk 1 kontor dıyor 10 dk dan sonra dakıkası 2 kontor ve hazırana kadar?vodafone dıyorum ve yakın zamanda da farklı hızmetler yapacaklar.
bence en iyisi vadofone rekabet koşulları yokken telsim türksel bizlerin kanını emdi yıllarca gırtlaklarına kadar şiştiler karr marjlarında geçmişde bize yapılan
bizim yerli sermayeli şirketlerin yaptıklarını asla unutmaycagım unutmamda
ve ne olursa olsun kapsama alanı az dahi olsa benim destegim vodofona ..
saygılar..
üstad senin dedigin kanpanyalar telsimin vadofona geçtigi zamanlar başladı
önceden kim kimin umurundaydı tüketiciyi kırk türlü vergiyle vay şuydu vay buydu diyerek inim inim inlettiler yıllarca hele türkselll uyduruk uyduruk vergi koyardı üstüne bulunmaz tüketici herşeyi geçmişden biliyor bizim
sözlerimize gerek bile yok ben şimdi görecem türkseli bakalım kapsama alanımı yoksa ekonomi alanımı galip gelecek....
4 türkcel 1 avea hattım var. ben telsimin kazığını 1999 da yedim ve o günden buyana adını bile anmıyorum. telefonum çalınmıştı. nere ile görüşülüyor diye ayrıntılı fatura istedim vermediler.taaaaaa ikitellideki merkezlerine operatör üssüne gittim ve bana konuşmaların kaydını yine vermediler. telefonu kapatmadılar 3 ay açık kaldı. tam 450 milyon telefon görüşme faturası parası geldi..... . ama yine de benden bu parayı icra yoluyla aldılar ödedim. zehir zıkkım olsun.
türkcell yapı olarak iyi ama gerek müsteri hizmetleri gerekse problem cözme konusunda reklamlardaki gibi degil sıfırlar sıfır. Basınıza bi iş gelsin bakim kalite nerde görürsünüz 25 dk. bekleyin hatta bide arasınlar diye bekleyin.Hadi bakalım hodri meydan.
Ücret bakımından turkcell pahalı ama bence en iyi hizmet onda. burda şuda tatışılır fiyatmı kalitemi ?
üzülme dostum o saltanat onlarda kalmadı kaçış yok bu ülkenin vatandaşı olarak bizim bize yaptıgımızı her seferinde kızdıgımız avrupalılar yapmadı ..
şimdi bi tanesi mazot 1 ytl olacak diye şapkalı vatandaşın biri vardı onun gibi
bızaa altında tosun arıyor siz siz olun bu kalıntılarıda çamaşur suyuyla temizleyin bu millet az çekmedi bunlardan ...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri