yaklaşık 10 yılı aşkındır türkcell kullanıyorum memnunum.AVEA kurumsal hattımda var onunla sadece bedava kurumsal hatta olanlarla görüşüyorum fena deyil ama bence türkcell en iyisi her yerden ful çekiyor.
Avea
Turkcell
Vodafone(Telsim)
yaklaşık 10 yılı aşkındır türkcell kullanıyorum memnunum.AVEA kurumsal hattımda var onunla sadece bedava kurumsal hatta olanlarla görüşüyorum fena deyil ama bence türkcell en iyisi her yerden ful çekiyor.
tartışmasız Turkcell, çünkü en iyi hizmet onda.
cekim olarak turkcell fakat okadar kampanya varki kamu ögrenci devlet memuru ya kardeşim biz calışanlar özel sektör ve esnaflara neden bi şey yok yükü ceken biz kaymak onlara kamu diyo işi garanti maaş günü gününe biz calışırsak para var bizede aynı kolaylıgı kim saglıcak
bece avantj vadafon çok ucuz sistem çok daha ileri dönük olacak benim fikrim
artık hat degişteremeyi vadafon iyi olacak olabilir müşterilerde arkadaşlarda ki noları herkese numara verdik bilen olcak bilmeyen olcak bizde turkcell e mesj yagmurana tutalım toplu olursak onlarda duyarsız kalamazlar zaten alışmışız ses cıkarmamaya hep yükleniyorlar bize bizde bişeyler yapalım öbür gsm öperötörü indirim yapıyo kazanıyo demek oda yapacak abonesi cok odaha cok kazanacak bizde forum olarak mesaj yagmuruna tutalım 20000 aboneye ulaşmışız neden olmasın her ilk degilmiyiz hadi başlayalım
ben türkcell kullanıyorum ama onlarda admı kazıklıyorlar herşeyi çok pahalı.
avea yi kullanıyorum. memnunum. hizmet te iyi
trkcll
hem turkcell var hem avea ama turkcell daha iyi yıllardır kullanıyorum sorun yaşamadım
tartışmasız turkcell turkcelle bağlan hayata
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri