REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: En İyi GSM OPERATÖRÜ Sizce hangi firma?

Katılımcı sayısı
557. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Avea

81 14.54%
  • Turkcell

336 60.32%
  • Vodafone(Telsim)

140 25.13%
Sayfa 4/25 İlkİlk 1234567891011121314 ... SonSon
241 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: En İyi GSM OPERATORU Sizce hangi firma?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hepsinin sorunu var bana göre.turkcell hizmette iyi ama bir araştırma yapsalar dunyanın en pahalı operatörüdür kesin vodafone fiyat olarak pek uygun olmaz bundan sonra ama kalitesi artacağı kesin avea en hesaplısı en uygunu ama o da artık sebekeye onem verse de niye turkcellin 30 milyon oldugunu anlasa artık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Turkcell evet. Nedeni yıllardır aynı numarayı kullanmam ve telefon defterimin neredeyse %80inin turkcell abonesi olması.

Aynı numarayla, yani numaranın 532 li kısmıyla, istediğin şirkete geçme başladığında, duruma bakma şansımız olacak.

Asıl rekabet de o zaman başlayacak.

Saygılarımla,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeşim ben TURKCELL diyorum çünkü vodafone 5 dk. 1 kontör diyo karşıdaki ile konuşamadıktan sonra isterse beleş olsun neye yarar ben 1 kontör yerine 10-20-30-40-50 kontör harcıyorum iki hat kullanıyorum ama turkcell den vazgeçmem gerçi hepsi kazık ama işimi görüyo.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende 3 hatında kartı var ikisi faturalı türkcell ve avea şimdi diyeceksiniz birisi yetmezmi neden 3 tane şöyle birisinden kutulmak isterken diyerini aldım oysa hepisi kazık çıktı türkcell çok pahalıydı ilk olduğu içinde fırsatcı davrandı çok paramızı götürdü birde depremden sonra iyice azıttılar depremin vurduğu yetmeziş gibi birde faturalar vurmaya başladı eski adıyla aycell aldım almaz olaydım şebekesi kötü tarifesi yüksek bu gün düzelir yarın iyi olur dedik yıllar oldu halen aynı en son telsim aldım bilmem kaç dakikayı bir kontura konuşuyorsun oda fos çıktı her yeni şebekeyi duyduğumuzda sevinmiştik rakabet olurda fiyatlar düşer hizmet kalitesi artar artan tek şey oldu fatura sayısı kısaca şebeke yönünden türkcell iyi avea ise en kötüsü şebeke kötü hizmet kötü ayrıntılı fatura istesen dahi göndermiyorlar bu durumda aldığı parayıda hak etmiyor inşallah gelecekte daha iyi olur inşallah onlardan birileri bu siteye bu siteye üye olur yorumları okuyup açıklama yaparlar yada halkın nasıl beklentisi var öğrenmiş olurlar onlar içinde iyi olur müşterilerini kaybetmemiş olurlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Tabİkİ Telsİm

Turkcelİn Ne IyiliĞi Var Anlamadim DoĞrusu Kaziktan BaŞka Avea Nin Da MÜŞterİ Hİzmetlerİ Tam Bİr Pİsİkolojİk SavaŞ İnsana Kafayi Yedİrİyor Ne Dersen De Ayni Cevap Telsİm En Azindan Hem Ucuz Hemde Ara Bİr Sorun İlet Senİ Kirk Sefer Ariyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim şahsi görüşüm tukcell

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben hem turkcell hemde avea kullanıyorum ama arkadasın dedıgı gıbı hepsının kazık yonlerı var turkcell cok ıyı ama kazıkda da lıder

Kullanıcı Bilgi Menüsü

En ucuz konuşma ücreti Turkcell dedir. Rekabet kurulunun yaptırımlarından dolayı fiyat veya ayrıntılı kampanya reklamı yapması yasaktır.

Bu seveple diğer operatörler istedikleri gibi kampanya reklamı yapabilmektedirler. Turkcell in reklamla fiyat beyan etmesi engellenmiştir bu sebeple insanlar hep bunu farklı algıalamktadırlar.

Turkcell de faturalı hatta geçerek ve indirimli paketlerden birine abone olarak dakikası 14,5 Yenikuruş ile 11,5 yeni kuruş arasında görüşebilirsiniz.

Yurtdışı sabit abonelerini ,Turkcell faturalı ve hazırkart aboneleri dahil olmak üzere hiç bir abonelik yada ek bir ücret ödemedin dakikası 4 kontöre arayabilirsiniz.

bir defada
    100 Kontör satın alarak 20 kontör
    250 kontör satın alarak 50 kontör
    500 kontör satın alarak 125 kontör
    1000 kontör satın alarak 300 kontör kazanabilirsiniz.

Kredi kartı alışverişlerinizle benzin istasyonlarında benzin alırken hatta evinize tüp bile alırken her taraftan promosyon olarak turkcell hediye kontör kazanabilirsiniz.

NAR yazıp sms göndererek hattınızda mevcut bulunan 50 kontörü verip 1 hafta içinde tüketilmek üzere kullanabileceğiniz 500 kontör alabilirsiniz.

Nokia 2610 satın alarak 1 ay içinde tüketilmek üzere 1000 kontör ve 1000 sms hediye kazanabilirsiniz.

Faturalı hatlarda konuşma yaparak ayda 99.00 ytl gibi bir faturanızın gelmesini taahhüt ederek size hediye verilecek olan 19 telefondan birini seçebilirsiniz.

Hazırkartta gençtürkcell abonelerine yönelik GNC120 Yazıp sms göndererek 100 kontörünüzü verebilir ve karşılığında 1 ay kullanılmak üzere 120 dakika hediye alabilirsiniz. (Aramalar kontör bazında değil dakika bazında ücretlendirilir daha avantajlıdır.)

IS KAYIT yazıp sms göndererek bireysel olarak iştecell e geçeblir ve hafta içi yaptığınız görüşme kadar pazar günleri bedava görüşebilirsiniz.

Yeni çıkan 5 Jokerli genç hazırkartlardan satın alabilir ve hattınızın açıldığı tarihten itibaren 12 ay içerisinde tüketebileceğiniz her biri 1 aylık kullanım dönemleri olan 5 jokerli hatlardan satın alarak bedava görüşme yapabilir yada sms gönderebilirsiniz.

İnternete EDGE desteği ile türkiyenin her yerinden bağlanabilir ve hatta internet paketlerinden satın alarak bunları çok da ekonomik hale sokarak ister pcden istersenizde cep telefonunuzdan internette dilediğiniz gibi gecebilir MSN oturumu açabilir sitelerde gezebilir ve hatta resim melodi bile indirebilirsiniz.

ve daha neler neler vs... Turkcellin verdiği kalitede ve çoklukta hizmeti şu anda Türkiyede hiç bir operatör verememektedir.

Turkcellde çok fazla kanaldan bu tip uygulamalar sizlere dağatıldığından ve reklamını rekabet kurulundan dolayı fazla yapamamasından bir de üstüne bunu kolaylık görerek diğer operatörlerin bunu kendilerinin lehine çevirerek faydalanmasından dolayı piyasada farklı algılanmaktadır. Lütfen gözünüzü açınız. Türkiye Türklerindir. Yabancıların değil özünüze sahip çıkmanızı öneririm size...

Karar sizlerin saygılarımla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kazigin Alasi TÜrkcel Hemde 1 Numara MÜŞterİ Hİzmetlerİnİ Ara Tam 45 Dakkİka Bekledİm Hİc Unutmam Numaram YÜzÜnden DegİŞtİremİyorum Ama Bİ İcabina Bakacam Telsİm Hepsİnden Ucuz
    YUKARDAKİ SEN ONU BENİM KÜLAHIMA ANLAT
    Konu ysagdic tarafından (14-04-2007 Saat 02:11 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dünyanın en büyük gsm şirketi vodafone'dir.fazla söze gerek yok

Sayfa 4/25 İlkİlk 1234567891011121314 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri