REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: En İyi GSM OPERATÖRÜ Sizce hangi firma?

Katılımcı sayısı
557. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Avea

81 14.54%
  • Turkcell

336 60.32%
  • Vodafone(Telsim)

140 25.13%
Sayfa 6/25 İlkİlk 12345678910111213141516 ... SonSon
241 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: En İyi GSM OPERATORU Sizce hangi firma?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın ; modern
    arkadaşıma katılıyorum çok güzel bir konuya değinmiş desdekliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende telsim kullanıyorum 3 senedir dahada kullancam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pek fazla fikrim yok ancak 1999 yılından bu yana turkcell kullanıyorum. iletişimde sorun yok fakat kontürlerin nasıl bittiğini dahi anlıyamıyorum.tahminimce bütün operatörler milletin cebinden ne kadar parasını alabilirsem kardır hesabıyla kampanya yapıyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ahmetcetin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    pek fazla fikrim yok ancak 1999 yılından bu yana turkcell kullanıyorum. iletişimde sorun yok fakat kontürlerin nasıl bittiğini dahi anlıyamıyorum.tahminimce bütün operatörler milletin cebinden ne kadar parasını alabilirsem kardır hesabıyla kampanya yapıyorlar.
    haklısın önceden uzanlardayken telsimde öyleydi herşey para tuzağı şeklinde sunuluyordu müşterilerine ama vodafone öyle değil daha dürüst ve daha düzgün çalışıyor çünkü bu sayede müşteri kazanacak aldatarak değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

avea nın artık turkcell kadar daha ıyı olduğunu soyleyebiliriz. hem ucuz hemde cekım alanı gıttıkçe artıypr. ustelık ucuz konusuyorsak bıraz da avea ya baglı. yaptığı ındırımler sayesınde diğer operatorlede ındırıme basladı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kım ne derse desın arkadaslar herkezın rahatlık bıtarafına batmasın bu ıs bedava deyıl parasını veren konusur fazla aglanıp sızlanan cep telefonu kullanmasın 3 ayrı hattım var ve hepsını de kullanıyorum en genıs kapsam turkselde kırsal yerlerde mecburen kazıkta olsa kullanmam gerekıyor bırıncı tercıhım turksel herkeze iyi aksamlar XROY...!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şimdi bundanda kavga çıkartmayı başarabilene helal olsun...

abicim sen bilmiyonmu biz millet olarak başkası icin kavgaya bayılırız.illa bir yanın bir tarafı oluruz tv de reyting icin bile bu milletin bu yönünü kullanmıyorlarmı aslında bu konulara deginsek daha iyi türk milleti ne kadar bilinclendi etkileri tepkileri ne kadar duyarlı ne zaman bu bir şeylerin yanı ve tarafı olmayı bırakıp bilinclenecek.bilmem ne yaparken banamı sordu şindi cıkmış duygu sömürüsü yapıyon kendine yan taraf arıyor.yani esas konular bunlar. bu konuya gelince kariyer sahibi bir insan öyle zırt pırt tel nosu degiştiremiyecegine göre alırken bir oparatör tercih eder.artık ucuz pahallı hizmet veriyor vermiyor.baktı olacak gibi degil gecerli sebeblerden dolayı hattını degiştirir.bunuda hizmet veren firma düşünsün.:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hepsi fena halde fırsat düşkünü ama nedense vazgeçemedim şu turkcell'den

Kullanıcı Bilgi Menüsü

turkcell

Kullanıcı Bilgi Menüsü

turkcelin yeri başka 7senedir türkcelliyim dostlar

Sayfa 6/25 İlkİlk 12345678910111213141516 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri