Sayın ; modern
arkadaşıma katılıyorum çok güzel bir konuya değinmiş desdekliyorum.
Avea
Turkcell
Vodafone(Telsim)
Sayın ; modern
arkadaşıma katılıyorum çok güzel bir konuya değinmiş desdekliyorum.
bende telsim kullanıyorum 3 senedir dahada kullancam
pek fazla fikrim yok ancak 1999 yılından bu yana turkcell kullanıyorum. iletişimde sorun yok fakat kontürlerin nasıl bittiğini dahi anlıyamıyorum.tahminimce bütün operatörler milletin cebinden ne kadar parasını alabilirsem kardır hesabıyla kampanya yapıyorlar.
haklısın önceden uzanlardayken telsimde öyleydi herşey para tuzağı şeklinde sunuluyordu müşterilerine ama vodafone öyle değil daha dürüst ve daha düzgün çalışıyor çünkü bu sayede müşteri kazanacak aldatarak değil
avea nın artık turkcell kadar daha ıyı olduğunu soyleyebiliriz. hem ucuz hemde cekım alanı gıttıkçe artıypr. ustelık ucuz konusuyorsak bıraz da avea ya baglı. yaptığı ındırımler sayesınde diğer operatorlede ındırıme basladı.
kım ne derse desın arkadaslar herkezın rahatlık bıtarafına batmasın bu ıs bedava deyıl parasını veren konusur fazla aglanıp sızlanan cep telefonu kullanmasın 3 ayrı hattım var ve hepsını de kullanıyorum en genıs kapsam turkselde kırsal yerlerde mecburen kazıkta olsa kullanmam gerekıyor bırıncı tercıhım turksel herkeze iyi aksamlar XROY...!
![]()
![]()
abicim sen bilmiyonmu biz millet olarak başkası icin kavgaya bayılırız.illa bir yanın bir tarafı oluruz tv de reyting icin bile bu milletin bu yönünü kullanmıyorlarmı aslında bu konulara deginsek daha iyi türk milleti ne kadar bilinclendi etkileri tepkileri ne kadar duyarlı ne zaman bu bir şeylerin yanı ve tarafı olmayı bırakıp bilinclenecek.bilmem ne yaparken banamı sordu şindi cıkmış duygu sömürüsü yapıyon kendine yan taraf arıyor.yani esas konular bunlar. bu konuya gelince kariyer sahibi bir insan öyle zırt pırt tel nosu degiştiremiyecegine göre alırken bir oparatör tercih eder.artık ucuz pahallı hizmet veriyor vermiyor.baktı olacak gibi degil gecerli sebeblerden dolayı hattını degiştirir.bunuda hizmet veren firma düşünsün.:49:
Hepsi fena halde fırsat düşkünü ama nedense vazgeçemedim şu turkcell'den
turkcell
turkcelin yeri başka 7senedir türkcelliyim dostlar
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri