REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: En İyi GSM OPERATÖRÜ Sizce hangi firma?

Katılımcı sayısı
557. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Avea

81 14.54%
  • Turkcell

336 60.32%
  • Vodafone(Telsim)

140 25.13%
Sayfa 8/25 İlkİlk 123456789101112131415161718 ... SonSon
241 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: En İyi GSM OPERATORU Sizce hangi firma?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Acayip bi durum ama ben de 3 hatda var ama en uygun ve en kalitelisi avea telsimde iyi fakat 500 dakikadan sonra nomal tarifeye dönüyo yok zırt pırt kapanıyo dogru dürüst cekmiyo beni caydırdı valla türkcell çokı pahalı tercihim avea

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar yıllardır Turkcell kullanıyorum bana göre ondan üstünü yok , sağlık personeli olarak Avea hat aldım , yediğim kazık hala içimde uhde . Turkcell 1 Numara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Telsim kullanıyorum birde kapsama alanı geniş olsa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Turkcellin avantajları su an gayet iyi 50 kontore 500 kontor konusma hakkı veriyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben 4 yıl turkcell kullandım ama hiç bişi yokken abonelik cıkartıp kontör çekiliodu hattımdan şimdi Vodafone kullanıyorum tarifeleri işimi göruyor ama tarifelerine bakılınca en karlısı avea gibi gozukuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    turksel 25 dak. kadar bekletmiyo.turkselim var fakat müşteri hiz. aradığımda en fazla 2 dak. olmadan müşteri hiz.. görüşüyorum
    Basta senle polimike girmek istemiyorum var bir sıkıntımız ki yazmısız hem sen avukatımısın yok iki dakika beklemiş.Ben 10 yıldır kullanıyorum ve senin bilmedigin seyleri biliyorum eger bir akrabalıgın varsa turkcelle onu bilemem.Sen kesin bir hizmet satın aldın iki dakika bekledigine göre.Merak etme sana sorunların hakkında aradıgında 25 dk bekle 48 saatte dönmeyi söyleyip 13 günde birde mesajla bildirirlerse sanslısın hicbir zaman özür dilemeyen ve sadece sirket menfati için calıştıklan o müsteri hizmetlerinin unutma.Anladıgım kadarı ile hazır kart abonesisin ve yasın ufak olur böle sende akıllanırsın basına bişe gelsin unutma benim dediklerimi.Cevap yazma polimik yaratmayalım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umita78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Basta senle polimike girmek istemiyorum var bir sıkıntımız ki yazmısız hem sen avukatımısın yok iki dakika beklemiş.Ben 10 yıldır kullanıyorum ve senin bilmedigin seyleri biliyorum eger bir akrabalıgın varsa turkcelle onu bilemem.Sen kesin bir hizmet satın aldın iki dakika bekledigine göre.Merak etme sana sorunların hakkında aradıgında 25 dk bekle 48 saatte dönmeyi söyleyip 13 günde birde mesajla bildirirlerse sanslısın hicbir zaman özür dilemeyen ve sadece sirket menfati için calıştıklan o müsteri hizmetlerinin unutma.Anladıgım kadarı ile hazır kart abonesisin ve yasın ufak olur böle sende akıllanırsın basına bişe gelsin unutma benim dediklerimi.Cevap yazma polimik yaratmayalım.
    Aynı olay benimde basıma geldi surekli bekletiyorlar turkcellde her defasında bir cok kez böyle gecen gun 50 kontore 500 kampanyasından yararlanayım dedim benden 50 kontor düştü ler ve bana msj geldi kontorunuz olmadıgı için kampanyaya katılamıyorsunuz diye tekrar müş hizmetlerini aradım sistemde hata varmış akşam yuklenir dediler tabi müş hizmetlerini ulaşmak ölüm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tek hattım var oda turkcell

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Herkesin kullandığı hat en iyi hattır.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tartışmasız turkcel ama tarifeler abartılı olmasa daha süper olacak.cep telefonları ülkemize geldi geleli favorim turkcel.532 li hat kullanıyorum en ücra yerlerde dahi hiç bir şebeke problemi yaşamadım.birde anlam veremediğim anlayamadığım sabit ücret olayı.. zaten tarifelerden yeterince kar ediyorlar niçin baz istasyonlarının ve diğer aksamların sabit ücret adı altında biz vermek zorundayız,bu yanlış bir ticaret anlayışı ve ahlağı değilmi?.. oh rahatladım senelerce bunu söylemek istemiştim.

Sayfa 8/25 İlkİlk 123456789101112131415161718 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri