ANKETİMİZ KAPANMIŞTIR. OY GRAFİKLERİ BU MESAJIN USTUNDEDİR ANKETE KATILAN TUM ARKADAŞLARA TEŞEKKUR EDERİZ
Supersatforum
Avea
Turkcell
Vodafone(Telsim)
ANKETİMİZ KAPANMIŞTIR. OY GRAFİKLERİ BU MESAJIN USTUNDEDİR ANKETE KATILAN TUM ARKADAŞLARA TEŞEKKUR EDERİZ
Supersatforum
Konu Admin tarafından (20-04-2007 Saat 22:21 ) değiştirilmiştir.
Ben Turkcell'den vazgeçemiyorum..
Benim telsim var cep aile faturalı birçok arkadaşımla aynı gruptayız dk 0.18 kuruş mesaj bedava ben memnunum.Turkcellde var ama baya kazık dk 4 kontor gidiyor yani 58 kuruşa geliyor dakikası
Şimdi bundanda kavga çıkartmayı başarabilene helal olsun...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
abicim sen bilmiyonmu biz millet olarak başkası icin kavgaya bayılırız.illa bir yanın bir tarafı oluruz tv de reyting icin bile bu milletin bu yönünü kullanmıyorlarmı aslında bu konulara deginsek daha iyi türk milleti ne kadar bilinclendi etkileri tepkileri ne kadar duyarlı ne zaman bu bir şeylerin yanı ve tarafı olmayı bırakıp bilinclenecek.bilmem ne yaparken banamı sordu şindi cıkmış duygu sömürüsü yapıyon kendine yan taraf arıyor.yani esas konular bunlar. bu konuya gelince kariyer sahibi bir insan öyle zırt pırt tel nosu degiştiremiyecegine göre alırken bir oparatör tercih eder.artık ucuz pahallı hizmet veriyor vermiyor.baktı olacak gibi degil gecerli sebeblerden dolayı hattını degiştirir.bunuda hizmet veren firma düşünsün.:49:
turksel telsim ve avea var.hepsi bazı durumlarda kazık
bence yakın zamanda vodafone olabilir.
Konu pencere77 tarafından (13-04-2007 Saat 21:43 ) değiştirilmiştir.
EN iyi hizmeti Turkcell veriyor.Ancak mecburen Avea kullanıyorum.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri