REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: En İyi GSM OPERATÖRÜ Sizce hangi firma?

Katılımcı sayısı
557. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Avea

81 14.54%
  • Turkcell

336 60.32%
  • Vodafone(Telsim)

140 25.13%
241 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: En İyi GSM OPERATORU Sizce hangi firma?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gamber Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    4 türkcel 1 avea hattım var. ben telsimin kazığını 1999 da yedim ve o günden buyana adını bile anmıyorum. telefonum çalınmıştı. nere ile görüşülüyor diye ayrıntılı fatura istedim vermediler.taaaaaa ikitellideki merkezlerine operatör üssüne gittim ve bana konuşmaların kaydını yine vermediler. telefonu kapatmadılar 3 ay açık kaldı. tam 450 milyon telefon görüşme faturası parası geldi..... . ama yine de benden bu parayı icra yoluyla aldılar ödedim. zehir zıkkım olsun.
    üzülme dostum o saltanat onlarda kalmadı kaçış yok bu ülkenin vatandaşı olarak bizim bize yaptıgımızı her seferinde kızdıgımız avrupalılar yapmadı ..

şimdi bi tanesi mazot 1 ytl olacak diye şapkalı vatandaşın biri vardı onun gibi
    bızaa altında tosun arıyor siz siz olun bu kalıntılarıda çamaşur suyuyla temizleyin bu millet az çekmedi bunlardan ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tabİkİ Turkcell HİÇ Dİyİlse Adi TÜrk Bİzde TÜrkÜz Dİmİ:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart türkcell den vaz geçmem ama

türkcell hat kullanıyorum fiyatı biraz pahallı ama çekiş gücü fazla fiyat konusuna grlince diger operatörleri tercih ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar yıllardır Turkcell kullanıyorum bana göre ondan üstünü yok , sağlık personeli olarak Avea hat aldım , yediğim kazık hala içimde uhde . Turkcell 1 Numara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

müşteriyi yolunacak kaz gibi görmeyen hangisi ise o diyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede telsim vodafone

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

çıktığından beri avea kullanıyorum ilk başta problem vardı ama şimdi çok memnunum avantajım aranbatarya kullanıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart gsm operötörler

cekim olarak turkcell fakat okadar kampanya varki kamu ögrenci devlet memuru ya kardeşim biz calışanlar özel sektör ve esnaflara neden bi şey yok yükü ceken biz kaymak onlara kamu diyo işi garanti maaş günü gününe biz calışırsak para var bizede aynı kolaylıgı kim saglıcak

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri