REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: En İyi GSM OPERATÖRÜ Sizce hangi firma?

Katılımcı sayısı
557. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Avea

81 14.54%
  • Turkcell

336 60.32%
  • Vodafone(Telsim)

140 25.13%
Sayfa 3/25 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon
241 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: En İyi GSM OPERATORU Sizce hangi firma?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TUNCAY YILDIRIM Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ücret bakımından turkcell pahalı ama bence en iyi hizmet onda. burda şuda tatışılır fiyatmı kalitemi ?
    üstadım kalite olarak kapsama alanını anlıyorum dogrumu acaba bu sizce yeterlimi kaliteyi daha ucuza alamazmıyız benim kapsama alanım geniş diye
    tüketiciden yüksek ücret almak dogrumu acaba hem 10 milyonun üzerinde aboneniz var diger gsm şirketleri toplasan hepsi turkselin abonesi kadar yapmıyor bunu avantaj sayıp yüksek faturalar almak ne kadar dogru olabilir..
    saygılar..
    Konu ertex74 tarafından (13-04-2007 Saat 23:10 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla bende kontörlü turkcell ve kontörlü vodafone var.turkcell pahalı ama teknoloji bakımından daha iyi.telsim ise teknolojiden yoksun ama daha makul bir hizmet sunuyor.benim için gprs önemliydi.turkcellde heryerden kesintisiz ve ucuza bağlanırken,telsimde aylık 750 kontör ödemem gerekiyormuş :S e haliyle telsim benim için sınıfta kaldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tabİkİ Turkcell HİÇ Dİyİlse Adi TÜrk Bİzde TÜrkÜz Dİmİ:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TURKCELL IM geldi sıkıntı bitti.1994 beri turkcell 1 numara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim tercihim vodafone

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence şuan Turkcell ancak bi kaç ay sonra Vodafone dünya şirketi olduğu için kalitesini yükseltcektir.Ve Türkiyenin en iyi hattı konumuna gelecektir.Duyduğuma göre Vodafone şebeke kalitesini artırmak için Amerika'dan cihazlar getirtcek.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bende bulunduğum bölgede Türkcell' iletişimi iyi olduğu için tercih ediyorum.20 dakikalık hediye olduğu halde 40.00 YTL den aşağı gelmiyor hepsi birbirinden beter.
    saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart türkcell den vaz geçmem ama

türkcell hat kullanıyorum fiyatı biraz pahallı ama çekiş gücü fazla fiyat konusuna grlince diger operatörleri tercih ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Turkcell kullanıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umita78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    türkcell yapı olarak iyi ama gerek müsteri hizmetleri gerekse problem cözme konusunda reklamlardaki gibi degil sıfırlar sıfır. Basınıza bi iş gelsin bakim kalite nerde görürsünüz 25 dk. bekleyin hatta bide arasınlar diye bekleyin.Hadi bakalım hodri meydan.
    turksel 25 dak. kadar bekletmiyo.turkselim var fakat müşteri hiz. aradığımda en fazla 2 dak. olmadan müşteri hiz.. görüşüyorum

Sayfa 3/25 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 2 Kullanıcı var. (0 Uye ve 2 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri