bende 3 hatında kartı var ikisi faturalı türkcell ve avea şimdi diyeceksiniz birisi yetmezmi neden 3 tane şöyle birisinden kutulmak isterken diyerini aldım oysa hepisi kazık çıktı türkcell çok pahalıydı ilk olduğu içinde fırsatcı davrandı çok paramızı götürdü birde depremden sonra iyice azıttılar depremin vurduğu yetmeziş gibi birde faturalar vurmaya başladı eski adıyla aycell aldım almaz olaydım şebekesi kötü tarifesi yüksek bu gün düzelir yarın iyi olur dedik yıllar oldu halen aynı en son telsim aldım bilmem kaç dakikayı bir kontura konuşuyorsun oda fos çıktı her yeni şebekeyi duyduğumuzda sevinmiştik rakabet olurda fiyatlar düşer hizmet kalitesi artar artan tek şey oldu fatura sayısı kısaca şebeke yönünden türkcell iyi avea ise en kötüsü şebeke kötü hizmet kötü ayrıntılı fatura istesen dahi göndermiyorlar bu durumda aldığı parayıda hak etmiyor inşallah gelecekte daha iyi olur inşallah onlardan birileri bu siteye bu siteye üye olur yorumları okuyup açıklama yaparlar yada halkın nasıl beklentisi var öğrenmiş olurlar onlar içinde iyi olur müşterilerini kaybetmemiş olurlar.