REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: En İyi GSM OPERATÖRÜ Sizce hangi firma?

Katılımcı sayısı
557. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Avea

81 14.54%
  • Turkcell

336 60.32%
  • Vodafone(Telsim)

140 25.13%
Sayfa 5/25 İlkİlk 123456789101112131415 ... SonSon
241 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: En İyi GSM OPERATORU Sizce hangi firma?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla ben kendi adıma söyleyecek söz bulamıyorum bu zavallı kuruluşlara yok Doktor hattı yok öğretmen hattı öğrenci hemşire vs Arkadaşlar asıl himaye edilmesi gereken asgari ücretliler hattı nerede ayıp değilmi doktor hemşire öğretmen kaç lira maaş alıyor? asgari ücretli kaç lira? Eskiden dağdaki eşkiya zengini soyup köyde fakire dağıtırmış bunlar fakiri soyup zengine dağıtıyor
    bunların adalet anlayışı nedir ayıp değilmi insanları kategorilere ayırmak ben Türkiye Cumhuriyeti bayrağı altında yaşayan herkesin aynı tarifeyi kullanmasından yanayım herkes aynı tarifeden konuştuğu kadar ödesin. Anlamadığım yasalar bunlara nasıl müsade ediyor istedikleri gibi at oynatıyorlar
    üzgünüm bir dur diyen olmadıkça bu böyle devam edecek. Ben kendi adıma hiçbirini kullanmayarak bu gsm operatörlerini protesto ediyorum. yaşasın Telekom adam ayırmıyor hiç olmazsa. Saygılarımla
    Konu modern tarafından (17-04-2007 Saat 17:25 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1995 yılından bu yana telsim kullanıyorum ve hiç bir sıkıntım olmadı.Yıl 2007 telsim öldü VADOFONE dogdu halada kullanmaya devam ediyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vadafonun telsimi alması iyi oldu rekabet her zaman tüketiciye yarar .bende türkcell kullanıyorum vazgeçmemde çünkü 4 yıldır aynı numaram var herkese numaramı verdim artık geri dönmek istemem.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pahalılıkta birbirleriyle yarışan 3 kurum var.dünyanın en pahalı cep telefonu ile konuşma yapan 3 ülkesinden biriyiz.uzun zamandır turkcell kullandığım için onu biliyorum.mutlaka diğerleri de iyi hizmet için çabalıyorlardır.
    ama biraz da ucuz ve iyi hizmet için çabalasalardı ne olurdu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gamber Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    4 türkcel 1 avea hattım var. ben telsimin kazığını 1999 da yedim ve o günden buyana adını bile anmıyorum. telefonum çalınmıştı. nere ile görüşülüyor diye ayrıntılı fatura istedim vermediler.taaaaaa ikitellideki merkezlerine operatör üssüne gittim ve bana konuşmaların kaydını yine vermediler. telefonu kapatmadılar 3 ay açık kaldı. tam 450 milyon telefon görüşme faturası parası geldi..... . ama yine de benden bu parayı icra yoluyla aldılar ödedim. zehir zıkkım olsun.
    belki yeri değil ama telsimin patronuna bakarsanız yukarıdaki durumun çokta anormal olmadığı görülür.....fikrimi sorarsanız turkcell her zaman liderdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence hepsi hırsız konbaradaki hediye verdikleri kontöre bile göz dikiyolar.onun için hepsi yaramaz.saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ysagdic Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kazigin Alasi TÜrkcel Hemde 1 Numara MÜŞterİ Hİzmetlerİnİ Ara Tam 45 Dakkİka Bekledİm Hİc Unutmam Numaram YÜzÜnden DegİŞtİremİyorum Ama Bİ İcabina Bakacam Telsİm Hepsİnden Ucuz
    YUKARDAKİ SEN ONU BENİM KÜLAHIMA ANLAT
    Benimde sizin basınıza gelenler geldi cok bekletiyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Telsim yani Vodafon 1 numara ve A kalite başka sözüm yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende turkcell ve vodafone var şu an ama avantaj bakımından vodafone çok çok iyi oyumu da zaten vodafone için kullandım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Vodafone,Turkcel,Avea

sayın: bulletforumhell arakadaşıma
    turkcell i nasıl bir lider olduğunu bizlere açıklık getirirmisiniz siz söylemeden ben söyliyeyim bizlere kazık atmaktan mı liderdir dakikası 0,57 YKr (570,000tl)
    konuşarak diğer operatorların kat kat üzerinde fitay biçerekmi...
    Arkadaşlar Turkcell iyi bana görede iyi ama fiyat açısından baktığımız zaman kat kat kötüdür vodafone hem fiyat hemde hizmet açısında son zamanlarda baya atağa geçmiştir. Ben Dakikası 570,000 tl vereceğime Vodafone ile 5 dakikası 1 kontöre veya 1 dakikası 2 kontöre konuşurum daha ekonomiktir. ne mutlu vodafone liyim diyene.
    Konu kenevir47 tarafından (15-04-2007 Saat 14:15 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 5/25 İlkİlk 123456789101112131415 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri