REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: yardım lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon Giveup yardım lütfen

selam gm 9400 vcı model cihaz var bende ve yazılım yükleyemiyorum.hiçbir hatada vermiyor cihaz L5.81 yazıyor ve 00:00 şeklinde saate geçiyor 10.04.2007 yazılımı ve diğer eski yazılımları almıyor ne yapabilirim acaba.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bağlantıları kontrol et arkadaşım. com bağlantılarının doğru olduğundan emin ol. eğer aynı problemle karşı karşıya kalırsan bilgisayarını tekrar kapatıp aç.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgisayarıda açıp kapattım değişiklik olmadı. neden böle oldu anlamadım.daha 1 ay önce yazılım atmıştım buna,şuan e-01 02 03 gibi hata falanda vermiyor ve cihazı hiç görmüyor gibi.com1 bağlantı noktası ve 112 hızda ayarlarıda düzgün.hadi be ustalar anlayan yokmu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı regedit Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bilgisayarıda açıp kapattım değişiklik olmadı. neden böle oldu anlamadım.daha 1 ay önce yazılım atmıştım buna,şuan e-01 02 03 gibi hata falanda vermiyor ve cihazı hiç görmüyor gibi.com1 bağlantı noktası ve 112 hızda ayarlarıda düzgün.hadi be ustalar anlayan yokmu
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu linki bi bakın arkadaşim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

baktım o ayarlar düzgün

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başka bir kabloyu dene hala aynı problem varsa başka bir bilgisayar. gene problemin çözülmezse cihazın 232 girişinde problem var demektir. eğer tabi arkadaşımızın verdiği linkteki ayarların düzgünse.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı regedit Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam gm 9400 vcı model cihaz var bende ve yazılım yükleyemiyorum.hiçbir hatada vermiyor cihaz L5.81 yazıyor ve 00:00 şeklinde saate geçiyor 10.04.2007 yazılımı ve diğer eski yazılımları almıyor ne yapabilirim acaba.
    söylenenleri yaptıysanız probleminiz devam ediyorsa--bilgisayarım--mauseye sag tıklayıp özellikler --donanım üzerine tıklayın---sonra-aygıt yöneticisine tıklayın burada com baglantı noktalarına tıklayın-iletişim baglantı noktasını göreceksiniz.hangi com u kullanıyorsanız üzerine tıklayın burada baglantı noktası ayarlarına girin ve var sayılan baglantı ayarlarına tıklayıp bilgi sayarınızı yeniden başlatın..

rast gelsin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım senin problemin cihaz ile pc bağlantı kuramıo. bunun 3 sebebi olabilir

1. uydu cihazının com girişi arızalı
    2. pc nin com girişi arızalı yada ayarları bozulmuş olabilir
    3. rs 232 kablosunun iç bağlantıları yanlış yada kopukluk var.

bence burda 3 numaralı seçenekten kaynaklanabilir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

loderın üstünde mausu sağ tıkla özellikleri seç uyumluluktan win98/2000 işaretle uygula tamam de loaderı tekrar çalıştır uygun yazılımı seç ve yükle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bütün cevap yazıp yardımcı olan arkadaşlara teşşekkür ederim,sorun benim pc deymiş format attım düzeldi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri