Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: 33 Kiþinin Öldüðü Olay

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart 33 Kiþinin Öldüðü Olay

Merhaba arkadaþlar. Ýzmir Zafer Ýlköðretim okulunun kaza olayýný herkes duymuþtur. Olay gerekçesi olarak yok þoför uyumuþ, yok yeni direksiyona oturduðu için uyuma ihtimali yok falan gibi seneryolar yazdýlar. Ölen çocuklarýmýz için yas tutuldu. Ýzmir Konak Meydanýnda tören yapýldý. Peki ama karþýdan gelen kamyon þoförü. Onun da bir ailesi yokmuydu. Onunda gelecekten beklentileri umutlarý yokmuydu. O kiþi kamyonunda kum taþýrken ekmek davasý peþinde deðilmiydi. Diyeceðim þu, çocuklarýn ölümüne tabiki de yürek dayanmaz, ama o kamyon þoförü için ne yapýldý !...

teþekkür ederim....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet kardeş malesef trafik kazalarında genelde suçu olmayan ve hata yapmayan insanlar hep hata yapan veya alkollü olan ya da hız sınırını aşan kişiler yüzünden hayatlarını kaybediyorlar
    bilmiyorum ama ülkemizde malesef bilinçli olarak karşısındakine saygılı olarak araba kullanan kurallara mümkün olduğunca uymaya çalışan şoförler çok az bende hergün yollardayım neler görüyorum
    ayrıca değindiğin konu önemli kamyoncu ekmek parası uğruna sadece o anda orada olduğundan dolayı canından oldu ama kader bu şekilde işliyor elden bi şey gelmez fazla
    ALLAH tüm ölenlere rahmet etsin inşallah

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý umuter Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    evet kardeþ malesef trafik kazalarýnda genelde suçu olmayan ve hata yapmayan insanlar hep hata yapan veya alkollü olan ya da hýz sýnýrýný aþan kiþiler yüzünden hayatlarýný kaybediyorlar
    bilmiyorum ama ülkemizde malesef bilinçli olarak karþýsýndakine saygýlý olarak araba kullanan kurallara mümkün olduðunca uymaya çalýþan þoförler çok az bende hergün yollardayým neler görüyorum
    ayrýca deðindiðin konu önemli kamyoncu ekmek parasý uðruna sadece o anda orada olduðundan dolayý canýndan oldu ama kader bu þekilde iþliyor elden bi þey gelmez fazla
    ALLAH tüm ölenlere rahmet etsin inþallah
    tekrardan ölenlere allah'tanrahmet,kederli ailelerine baþsaðlýðý dilerim.paylaþýmýn için teþekkürlerkolaygelsin

FÝLYOS GAR ÞEFLÝÐÝ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

esasýnda 46 kiþilik otobüse 65 çocuðu bindiren okul idaresinin,buna göz yuman öðretmenlerin,vizesi olmayan otobüsü tura çýkartan otobüs sahibinin,65 kiþiyi otobüse alan ve yolda hatalý sollama yaparak faciaya neden olan otobüs þöförünün hepsini kazýða oturtmak lazým.. ..ilk mesajdada dediðiniz gibi gariban kamyoncunun ne suçu vardý????devlet devletse ve yargý hakkaten adilse yukarýda saydýklarýmýn hepsini müebbet hapisle yargýlamalýdýr.....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    esasýnda 46 kiþilik otobüse 65 çocuðu bindiren okul idaresinin,buna göz yuman öðretmenlerin,vizesi olmayan otobüsü tura çýkartan otobüs sahibinin,65 kiþiyi otobüse alan ve yolda hatalý sollama yaparak faciaya neden olan otobüs þöförünün hepsini kazýða oturtmak lazým.. ..ilk mesajdada dediðiniz gibi gariban kamyoncunun ne suçu vardý????devlet devletse ve yargý hakkaten adilse yukarýda saydýklarýmýn hepsini müebbet hapisle yargýlamalýdýr.....
    Ewt arkadaþým 65 yolcunun bindirildiði otobüse þoför, okul yönetimi, veliler ve diðer kiþi kurum kuruluþlar izin veriyor yada göz yumuyor. Daha sonra kaza oluyor ve sonunda, sanki kamyon þoförü alkollü bilerek kasten yapmýþ gibi. Adamý anan düþünen yok. Diðer öðrenciler için törenler yapýldý devlet ileri geleni, subaylar katýldý. Sn. Rahmetli Ahmet PÝRÝÞTÝNA' dan sonra konak meydaný ikinci kez törene açýldý izin verildi.

Bu otobüse o þekilde izin veren sizler deðilmisiniz. adelet istiyoruz adalet yerini bulsun....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ersincan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ewt arkadaþým 65 yolcunun bindirildiði otobüse þoför, okul yönetimi, veliler ve diðer kiþi kurum kuruluþlar izin veriyor yada göz yumuyor. Daha sonra kaza oluyor ve sonunda, sanki kamyon þoförü alkollü bilerek kasten yapmýþ gibi. Adamý anan düþünen yok. Diðer öðrenciler için törenler yapýldý devlet ileri geleni, subaylar katýldý. Sn. Rahmetli Ahmet PÝRÝÞTÝNA' dan sonra konak meydaný ikinci kez törene açýldý izin verildi.

Bu otobüse o þekilde izin veren sizler deðilmisiniz. adelet istiyoruz adalet yerini bulsun....
    valla ben izin vermedim.............

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yaw bunlari gecin..Bir sey olacaksa olur buna Kader denilir.Hic kimse birsey yapamaz .Alin yazisi .Allahim rahmet etsin hepsini..

Inanin insanin eceli gelirse gözü görmez kulagi duymaz.Cünkü Ölüm yazisi..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pusan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yaw bunlari gecin..Bir sey olacaksa olur buna Kader denilir.Hic kimse birsey yapamaz .Alin yazisi .Allahim rahmet etsin hepsini..

Arkadaþ benim derdim sadece kazanýn neden olduðu deil. kaza da suçlular için birþey denilmiyor. Ölen çocuklara lafýmýz yok allah rahmet eylesin ama o çocuklar kadar suçsuz bir kamyon þoförü ölüyor. Adamýn adýný sadece ölenler listesinde görüyoruz. benim derdim o adamý anan konuþan yok...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pusan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

katýlýyorum sana arkadaþým kader bu deðiþtirilemez yargýlanamaz sorgulanamaz neden denilemez.yeri zamaný gelince olur
    allah rahmet eylesin baþka bir þey diyemeyiz...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

o þekilde izin veren sizler deðilmisiniz derken sadece aileler deil tüm yönetimler sizin de yakýnýnýz olayýn içinde ise baþýnýz saðolsun

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri