Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Galatasaray teknik direktörlük için Ertuðrul saglam ile ilgileniyor!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Fun 001 Galatasaray teknik direktörlük için Ertuðrul saglam ile ilgileniyor!!

Göreve geldiði günden bu yana Gerets'le yýldýzý barýþmayan Galatasaray ikinci baþkaný Adnan Polat Ertuðrul Saðlam'ý istiyor. Polat'ýn, Ertuðrul Saðlam için görüþtüðü iddia edildi...

Polat Saðlam'ý istiyor
    Göreve geldiðinden bu yana Gerets ile yýldýzý barýþmayan Galatasaray Kulübü Baþkan Yardýmcýsý Adnan Polat önümüzdeki sezon için hazýrlýklara baþlarken, oldukça ses getirecek bir operasyona da imza atýyor. Gerets ile çalýþmak istemediðini yönetim toplantýlarýnda sýk sýk dile getiren Polat, yaþanan krizler sonrasý yerli hocalara yöneldi.

Ersun Yanal ile görüþen ancak camiadan gelen tepkiler üzerine bu isimden vazgeçen Adnan Polat’ýn son olarak Kayserispor Teknik Direktörü Ertuðrul Saðlam ile el sýkýþtýðý iddia edildi. Ayrýca Adnan Polat’ýn davetlisi olarak Türkiye’ye gelen Galatasaray’ýn ve Beþiktaþ’ýn eski teknik direktörü Feldkamp’ýn Galatasaray’ýn danýþmaný olarak Kayseri’nin Bursa ile oynadýðý maçý izlediði ve Ertuðrul Saðlam için onay verdiði gelen haberler arasýnda. Yaklaþýk 2 ay önce Baþkan Özhan Canaydýn’ýn baskýsýyla sözleþmesinin opsiyonu kullanýlarak 1 yýl daha takýmýn baþýnda kalmasý için imza attýrýlan Gerets ile yollar büyük olasýlýkla ayrýlýyor. Yöneticiler her ne kadar sözleþmede þart yok deseler de Polat’ýn bir televizyon programýnda, “Kim baþarýsýz olursa gider” imalarýnda bulunmasý kafalarý karýþtýrdý. Gerets bu geliþmeler üzerine sessiz kalmayý tercih ederken, “Baþkan’ýn sözü benim için yeterli” demekle yetindi. Adnan Polat’ýn her platformda, “Gönlüm yerli hocadan yana” demesi ve Ertuðrul Saðlam’ýn çalýþtýrdýðý Kayserispor’a kiralýk olarak gönderilen genç oyuncularýn yetiþtirilmek üzere ücretsiz verilmesi Polat’ýn gizli yürüttüðü bir plan olarak ortaya çýktý.

"TURÞU MU KURACAÐIZ"
    Önceki gün bir televizyn programýnda açýklama yapan Saðlam’ýn, “Artýk Gökhan ile Mehmet Topuz’un transferinin zamaný gelmiþtir. Kayseri bu futbolcularýn turþusunu mu kuracak!” demesi Ertuðrul Hoca’nýn bu iki futbolcu ile birlikte “Galatasaray’a geliyor” yorumlarýna neden oldu.
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hayırlısı Ertuğrul Sağlam İnsan Olarak Süper Kişilik ama GALATASARAY'ımızı taşıyabilirmi o büyük soru işareti Gerets gitsede kurtulsak Sağlam Gelirse Topuz ve Gokhan Süper Trasferler Olur Kanımca

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ertugrul saglamin bir özelliğide yıllardırtürkiyede ve galatasarayı yakından tanıyan bir kişi umarm anlaşılır ve başarılı olur
    şahsen ben bülent korkmaz taraftarıyım ama galiba onuda yönetim istemiyor
    Ýþte Davet Linkin!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben Luçescu diyorum .canaydın daha gelir gelmez büyük hata yaptı .onu tekrar galatasaray'ın başında görmek isterim,benim fikrim bu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla ertugrul hoca 2 yıldır bellı ettı nasıl bır hoca oldugunu gelırse takımım adına sevınırım (galatasaray) memleketım adına uzulurum (kayseri) hayırlısı olsun dıyelım

Kullanýcý Bilgi Menüsü

saglam gs de iş yapar geres yolansın ondan gs kurtulsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

birde ertugrulsaglam gelecekmi o var?
    yıllarca samsunspor ve beşiktaşta oynadı şimdi kayseride nasl bir yol çizecek acaba?
    Ýþte Davet Linkin!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri