REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
34 sonuçtan 31 ile 34 arası

Konu: Next 2000 Super Plus Cıs 17-4-2007 Yazılımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next 2000 cı super plus cihazımdaki diğer sorunlar:
    -teletex sayfa sayfa ilerlemiyor.bir sonraki sayfa için tekrar bekliyoruz.halbuki goldmaster cihazlarım da anında bir sonraki sayfaya geçer
    -kitapçıkta belirtildiği gibi bazı kanallara kilit koyup,exit yapıp normal kanalları izlerken kilit koyduğum kanala geldiğimde kilitli olmadığını görüyorum.kilit koymada yanlış mı yapıyorum.defalarca denedim olmuyor.
    -*** sayfalarında tps aes ,*** wiev,mct, mtv ler,constant cw *** satırları yok bunların keylerini elle giremiyorum.
    -cihazın kitapçığı siyah beyaz baskılı,yazılar son derece küçük puntolu,resimler çok silik ve asla anlaşılmıyor
    -liste düzenle kısmındaki 'kanalı gizle'yazısı açık renkle diğerlerinden farklı ve çalışmıyor.uzaktan kumanda kanalı gizleye gelmiyor bu satırı atlıyor.
    bu hatalar yazılımdan mı kaynaklanıyor ,değilse nasıl düzeltilebilir.
    anlaşılabilir ifadeli,büyük puntolu renkli basılmış yeni katalog bekliyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı haldunersan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    next 2000 cı super plus cihazımdaki diğer sorunlar:
    -teletex sayfa sayfa ilerlemiyor.bir sonraki sayfa için tekrar bekliyoruz.halbuki goldmaster cihazlarım da anında bir sonraki sayfaya geçer
    -kitapçıkta belirtildiği gibi bazı kanallara kilit koyup,exit yapıp normal kanalları izlerken kilit koyduğum kanala geldiğimde kilitli olmadığını görüyorum.kilit koymada yanlış mı yapıyorum.defalarca denedim olmuyor.
    -*** sayfalarında tps aes ,*** wiev,mct, mtv ler,constant cw *** satırları yok bunların keylerini elle giremiyorum.
    -cihazın kitapçığı siyah beyaz baskılı,yazılar son derece küçük puntolu,resimler çok silik ve asla anlaşılmıyor
    -liste düzenle kısmındaki 'kanalı gizle'yazısı açık renkle diğerlerinden farklı ve çalışmıyor.uzaktan kumanda kanalı gizleye gelmiyor bu satırı atlıyor.
    bu hatalar yazılımdan mı kaynaklanıyor ,değilse nasıl düzeltilebilir.
    anlaşılabilir ifadeli,büyük puntolu renkli basılmış yeni katalog bekliyoruz

Yazılımlarda eksiklik yok.

Çihazında kanal kilidi konuldugu zaman bunu menüden aktif yapmanız gerekiyor.
    Kanalları gizlemek içinde çihazın her hangi bir kanalda iken kumandadan ok tuşuna basıp ekran küçüldügünde kumandadan mavi tuşa basıp açılan sifreye 1234 yazın kanallar gizlenir.aynı sekilde bir daha bu işlemi tekrar ederseniz gizlenen kanallar gözükür.
    Çihazına göncel softçam yükleyiniz,gereken bütün keyler gözükür.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam gayet güzel tşk,sağlıcakla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın adakoğluna teşekkürler

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri