REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Lİg Tv 2010 Akadar Digiturkte

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Lİg Tv 2010 Akadar Digiturkte

GeÇen Yapilan Yazili AÇiklamada Lİg Tv Nİn Yayin Haklarinin 2010 A Kadar Digiturkte Oldugu AÇiklandi. BÜtÜn Yts Lere Yazili AÇiklama Yapildi. Bazi Özel Kanallar İse YanliŞ Yaniltici AÇiklama Yaptiklarindan Dolayi Digiturk Ün Dava AÇmasi Beklenİyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Lig tv ben begeniyorum hep bu kanalda olsun bence maraton falan guzel

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla ticaret bu hiç belli olmaz parayı bastırır birisi alır geçer yayın haklarını ,öder tazminatını çünkü ne filmler ne diziler ne programlar anında kanal değiştiriyorlar sebebi hep para!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yanıltıcı reklamı kimin yaptığı belli.D smart.Vatandaşın aklını çelebilmek için elinden geleni yapıyor.Aynı zamanda şunu'da itiraf ediyor.Diyorki hedef kitlemiz profesyonel uyducular değil,biz onları hedef kitle seçmedik.Bunu'da itiraf ediyor.Söylediği cek'li cak'lı şeyler Cem Uzanın vaatlerine döndü.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla ticaret bu hiç belli olmaz parayı bastırır birisi alır geçer yayın haklarını ,öder tazminatını çünkü ne filmler ne diziler ne programlar anında kanal değiştiriyorlar sebebi hep para!!!
    valla zor öder....yanlış bilmiyorsam kulüplerden yada futbol federaswyonundan tek taraflı fesih olursa Lig TV'ye ödeyecekleri tazminat 1 MİLYAR $ ın üstünde bir para......o parayı ödeyecek bi babayiğit tanımıyorum ben....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

boşverin hepsi paralı nasılsa hepsi aynı ama dijitürkün sinama kanalları kaliteli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hadi hayırlısı 2010 a kadar lig tv de izliycez maçları hayırlı olsuın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri