Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: Malatyayý kürdistan yaptý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Malatyayý kürdistan yaptý

Barzani'nin Ýnternet sitesi, Malatya’daki saldýrýyý “Dünya” deðil “Kürdistan Haberleri” bölümünde yayýnladý.

19.04.2007 12:16
    Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Lideri Mesut Barzani’nin internet sitesi, Malatya’da bulunan Zirve Yayýnevi’nde gerçekleþen saldýrýyý “Kürdistan Haberleri” bölümünde yayýnladý.

Malatya’da yaþanan saldýrý dünyanýn gözünü tekrar Türkiye’ye çevirirken olay pek çok ülkede olduðu gibi Irak’ta da yanký buldu. Ancak Irak Kürt Bölgesel Yönetimi lideri Mesut Barzani’nin internet sitesi olarak bilinen Peyamner’in, söz konusu olayý “Dünya Haberleri” deðil “Kürdistan Haberleri” bölümünde yayýnlamasý dikkat çekti.

Saldýrýyý “Kürdistan-Malatya’da Þok Cinayet...” baþlýðýyla duyuran internet sitesinin, Türkiye’nin ile bazý haberleri “Dünya” bazý haberleri de “Kürdistan” bölümünde yayýnladýðý görüldü.

Mesut Barzani’nin bir süre önce yayýnlanan “Türkiye Kerkük’e müdahale ederse biz de Diyarbakýr’a müdahale ederiz” sözü Ankara’nýn sert tepkisini çekmiþti

Kullanýcý Bilgi Menüsü

amerike yeni bir israil kuruyor yanı başımıza

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaşalar bu gibi yazılara güncel tutmak istemediğimden dolayı yazmak istemiyorum ama bunun nedenini bu sefer paylakaşmak istedim.Biz bu haberlere yorum yaptıkça bu kişiler amaçlarına ulaşmıyormu sizce?Yani böyle bir şeyin gerçek olamsının imkansızlığını bildikleri için adamlara psikolajik savaşıyla yetiniyorlar.Kimin ne olduğunu bu millet biliyor zaten .Aç tavuklar kendilerini mısır ambarında hayal ediyor.Herkes yapmak istediğinde özgürdür ama bana göre bu gibi haberleri yazıp yorumlamakla farkında olmadan bazılarının amacına hizmet ediyoruz sanki.Herkese sevgiler saygılar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý merkez73 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþalar bu gibi yazýlara güncel tutmak istemediðimden dolayý yazmak istemiyorum ama bunun nedenini bu sefer paylakaþmak istedim.Biz bu haberlere yorum yaptýkça bu kiþiler amaçlarýna ulaþmýyormu sizce?Yani böyle bir þeyin gerçek olamsýnýn imkansýzlýðýný bildikleri için adamlara psikolajik savaþýyla yetiniyorlar.Kimin ne olduðunu bu millet biliyor zaten .Aç tavuklar kendilerini mýsýr ambarýnda hayal ediyor.Herkes yapmak istediðinde özgürdür ama bana göre bu gibi haberleri yazýp yorumlamakla farkýnda olmadan bazýlarýnýn amacýna hizmet ediyoruz sanki.Herkese sevgiler saygýlar.
    Aynen katýlýyorum.Yorum yapmýyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri