REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Kurtlar Vadisi PUSU Dizisi sizce ilk bölümü nasıldı?

Katılımcı sayısı
269. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Mükemmel

98 36.43%
  • İyi

57 21.19%
  • Normal

39 14.50%
  • Kötü

14 5.20%
  • Berbat

9 3.35%
  • Seyretmedim

52 19.33%
Sayfa 2/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
98 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Kurtlar Vadisi PUSU Dizisi sizce ilk bölümü nasıldı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kurtlar vadisinin dizisinin ilk bölümü gibi başladı yine "Kurtlar Vadisi Pusu" ileri ki bölümlerde yine dizi formunun zirvesine çıkacaktır.
    Bence yine mükemmeldi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ercanakman arkadaşımıza katılıyorum dizi biraz laytlaşmış aslında Kurtlar Vadisi Terör olsa idi daha iyi olurdu saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilk bölüm biraz çelişkili ama zamanla konular birbirine bağlanacak. nereye varacağını göreceğiz.ama değişik yerlere varacak bu başından anlaşılıyor. hatta yasaklanan bölümler dizinin içine serpiştirelecek.akıl akıldan üstündür. kaldırtanlar akıllıysa bu dizinin senaryosunu yazanlarda akıllı.hemde baya akıllı..bu benim görüşüm..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cumhur31 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ilk bölüm biraz çelişkili ama zamanla konular birbirine bağlanacak. nereye varacağını göreceğiz.ama değişik yerlere varacak bu başından anlaşılıyor. hatta yasaklanan bölümler dizinin içine serpiştirelecek.akıl akıldan üstündür. kaldırtanlar akıllıysa bu dizinin senaryosunu yazanlarda akıllı.hemde baya akıllı..bu benim görüşüm..
    Katılıyorum yoksa böyle bir diziyi riske atmazlar zannediyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sagır oda dizisini izlediyseniz kurtlar vadisinin hakkını verrmek lazım. sagır ogaya geçmiş olsun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bugun sagir odayi tercih ettim ve gercekten bugun cok guzeldi.kurtlar vadisi konusunu degistirdikten sonra benim icin ikinci olana dustu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaslar arasira foruma girmek icin kisa bir bos vaktim oluyor yani saat 23-01 arasi..Affiniza siginarak ben sunu hayret ediyorum ne kadarda filmlere adapte olmus toplum olmusuz.Benim hic firsatim olmadi bakmak icin hangi kanalda oynadigini bile bilmiyorum.Film eninde sonunda filmdir adi üstünde Benim amerikaya karsi olan düsüncelerimi veya Türk milliyetciligime bunlar etki edemez.Bu filmler etse etse genclere fanatizme yönlendirir.Kurtlar vadisinde kafa kesme olayini gencler cep telefonlarinda birbiriyle degis tokus yapiyorlar.Bakin Malatya daki olaylara herkes lanetliyor ama kimse fanatizm iceren filmlerin yapimcilara lanetlemiyor.Bence film artik bitmeli bu Türk genclerine yazik oluyor.
    Sizler biliyormusunuz Hindistanin en ücra köyünde yazilim (software) yazan genclerin Avrupaya haril haril teknoloji yazilimi sattigini.Gelin onlara tartisalim Tek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sende haklısın dostum. ama birde şöyle düşün. yıllardır sosyal olarak uyuşturulmuş beyinler nasıl uyanacak. kitap okuyarakmı. o devir geçeli çok oldu.zaten kitap okunsaydı bu hale gelmezdi durum.(kitaptan kastım. batı klasikleri ıvır zıvır değil.)bu dizileri (sağır oda- kurtlar vadisi-beşinci boyut-yağmurdan sonra-kınalı kuzular-=)seyredenler yavaş yavaş mantıklı düşünmeye başlıyor.olayların içyüzünü düşünmeye başlıyor.içyüzünü düşünecek kapasitesi olmayan birkaç ahmakta şiddete yöneliyor bu kadar basit.ha birde git o hintlilere sor bakalım dünyadan beklentileri neymiş.para kazanmaktan başka

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dozu mukemmel yavaş yavaş illerlicek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben çok beğendim ilerleyen bölümleri hareketli olacağını sanıyorum selamlar

Sayfa 2/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri