seyretmedim ve seyretmemde
Mükemmel
İyi
Normal
Kötü
Berbat
Seyretmedim
seyretmedim ve seyretmemde
böyle saçma diziler yüzünden insanların psikolojisi bozuluyor bence bu diziler sayesinde 15-20 yaşlarında gençler siyah palto giyip kesici delici alet taşımayı marifet sanıyorlar, böyle diziler yüzünden insanlarımız şiddete meyilleniyorlar. bu tip dizileri yapıp para kazanmak uğruna insanlarımızı insanlıktan çıkarmaya çalışanları kınıyorum. nerede o bizim sıcacık sinemamız...![]()
seyretmedim, seyretmeyide düşünmüyorum
:smiles24:
İnsanlara kaşlarının altından baktıtararak rol kestiriyorlar. Konu güme gidiyor. Aksiyon neredeyse yok. Diziye biraz daha manken eklemeli.Doktorlar dizisinde bile daha azla aksiyon vardı.
dizinin daha ilk bölümü ben inanıyorumki ilerleyen bölümünde dahada hareketli ve sonuna yaklaştıkcada terör dizisine bağlayacaklarını sanıyorum. bence kurtlar vadisi yine bomba etkisi yapacak.
2-3 bölüm geçmeden yorum yapmak erken gibime geliyorBekleyelim bakalım ne olacak
sonunda dizi izleme keyfimiz yerine geldi.oyuncu karakterleri iyi oturmuş.ilerleyen bölümlerde istenen performansı verececeği kanısındayım.dozunu iyi ayarlamışlar.izlenecek adam gibi bir dizi olmuş.en azından yapmacıklık yok.diğer bölümlerini bekliyoruz.inşallah yayınını devam ettirirler.
Ben Beğenmedim Bukadar Lıght bozmuş diziyi eski tadı bulamadım arada zampik yapıp Sırlar Odasına geçtim orada ortam daha ateşliydi aksiyon üst seviyedeydi
konular tam oturduğu zaman izlenme oranları artacağını umuyor başlangıç için fena sayılmazdı
100 kez aynı bölümü yayınlasalar hiç sıkılmadan yine izlerim
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri