REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Kurtlar Vadisi PUSU Dizisi sizce ilk bölümü nasıldı?

Katılımcı sayısı
269. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Mükemmel

98 36.43%
  • İyi

57 21.19%
  • Normal

39 14.50%
  • Kötü

14 5.20%
  • Berbat

9 3.35%
  • Seyretmedim

52 19.33%
Sayfa 4/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
98 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Kurtlar Vadisi PUSU Dizisi sizce ilk bölümü nasıldı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konular tam oturduğu zaman izlenme oranları artacağını umuyor başlangıç için fena sayılmazdı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gelecek BÖlÜmlerİn Daha GÜzel Ve GÜndemdekİ Konular Ele AlinacaĞa Benzİyor. Nefİse Karatay In Yerİne BaŞka Bİr Oyuncu Olabİlİrdİ.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Normal...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben hiç bir zaman izlemedim ama dizinin yeniden yayına geldiği için sizin adınıza sevindim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar bu ülkede toplum sorunlarına duyarlı dizileride sadece dizi olarak algılayan ve gerçekle diziyi karıştırmayanlarda var. Haksızlık etmeyelim konu bunun uzerine açıldıgı için bunun üzerine konuşuluyor. toplum ve ülke üzerine açın onada söyleyecek çok sey var. ama suan konu ve yer uygun degildir...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gayet başarılı.özellikle sinema kalıtesındekı kamera cekımlerı ve renk kalıtesı mukemmeldı.bır de zırt pırt reklam olmasa..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Slm ArkadaŞlar Ben Şahsen Dİzİnİn Hayraniyim.seyretmeyen Ve Seyretmek GenÇlerİmİzİn Kafasi KariŞtiracaĞini DÜŞÜnenler.yabanci Aksİyon Fİlmlerİ Hakkinda Ne DÜŞÜnÜyor. Adamlar HerŞeyİ İŞlİyorlar. GenÇlerİmİz GerÇeklerİ GÖrsÜnler Kİ Ona GÖre Hareket Etsİnler.bu Sadece Bİr Dİzİ Etkİsİnde Kaliniyor Dİyenlere Sadece GÜlÜyorum.seyrettİĞİnİz Dİzİde Veya Fİlmde GÖrdÜĞÜnÜ Yapmak Gİbİ BİrŞey Olamaz.Çok SaÇma Bence.geÇenlerde Gazetede Okudum.japon Yetkİlİler Ülkemİze GelmİŞler.ve Bİzden Bİrİlerİ Nasil BÖyle Teknolojİde İlerledİklerİnİ SormuŞ. Cevap SÜper Bİz GenÇlerİmİze İlk Önce Teknolojİk GelİŞmelerİ GÖsterİrİz Daha Sonra Atom Bombasinin AtildiĞi Yerler Ve SonuÇlarini GÖsterİrİz.ÇaliŞirsaniz BaŞarili Ve GÜÇlÜ Olursunuz.ÇaliŞmazsaniz Sİzİn EgemenlİĞİnİzİ Almaya ÇaliŞirlar.İkİ ÖrneĞİ GÖrenler Herhalde ÇaliŞiyorlarkİ GÜÇlÜler.konuŞtuĞu KİŞİ Bİzİm DemİŞ BÖyle BİrŞeyİmİz Yok DemİŞ.japonda Sİzİn Daha BÜyÜĞÜ Var DemİŞ. Çanakkale Zaferİnİz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence ilk bölümden dizinin seyri belli oldu ama tabi ki KURTLAR VADISI TEROR daha iyi olurdu.(Belki çaktırmadan o taraf yönelir.)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede mukemmel gun gectikce dahada ilgi cekici olacak sonucta kurtlar vadisi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence dizi çok güzeldi inşallah tekrarını verırlerde tekrar bakarım bende

Sayfa 4/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri