benimde hosuma gitti .oyuncu secimleri mükemmeldi.ve konuları genis bir yelpazede işlediler. ilerleyen bölümlerdeki kısır döngülere girmemek için.
Mükemmel
İyi
Normal
Kötü
Berbat
Seyretmedim
benimde hosuma gitti .oyuncu secimleri mükemmeldi.ve konuları genis bir yelpazede işlediler. ilerleyen bölümlerdeki kısır döngülere girmemek için.
Senaryonun daha da mükemmel olacağından kuşkum yok. İlk bölümde genel çerçeve çizilmeye çalışıldı. Yine mükemmel olan bir şey daha var ki o da bir sinema filmini aratmayan çekim kalitesi idi. Özenle çalışıldığı her karesinden belli idi. Piyasadaki özensiz, kıytırık, konu kabızlığı çeken dizileri düşününce Kurtlar Vadisi Pusu yapımcılarını canı gönülden tebrik etmemek mümkün değil...
bence saati yanlış sagır oda ile karıştı izleyemedim
reklamlar baktım
ama iyi bulmadım
İlerleyen zamanları görecez. ayrıca bu terör le olan 2 ci bölüm vardı onu izlettirmeyecekler sanırım .Bence terör daha guzeldi
ben seyretmedim ve bu tip dizileri seyretmektense uyumayı tercih ederim.bari uyutulurken yorulmam dinlenirim.bizim cocuklugumuzda cüneyt arkının oynadıgı battal gaziler vardı tahta kılıc mızraklar aceleyle sete gelmiş artisin kolunda unuttugu kol saatleri v.s gibi amma en azından gülüyor eyleniyorduk.bu yeni türeme dizilerse toplumla alay eden toplumu hice sayan sırf rant icin ben yaptım tuttu millet yedi parayı götürdük.ha bak türk toplumunun müslümanların haysiyeti şerefi önemli degil adam nediyor bak bunlar halen vahşi insanları bogazlıyorlar bunların insanlıkla dinle işleri yok bencede amma ne yaparsın dizilerinden cok toplumun özüne inerek gercek icerikli topluma gerceklerin yolunu gösteren bir veya iki dizi var onlarıda seyreden az işte amerikan toplumunu görüyoruz ranboya özenenler.ortalıgın tozunu attırıyor 10 larca masum canı hic düşünmeden alıyorlar.peki haksız yere bir insanın canına kıyan bir insanın cehenneme girip yanacagını bilen bir insan böyle bir cahillik yaparmı.????ne adına olursa olsun.toplumsal huzur yine toplumun kendi elinde sakin yaşamayı seven insannın hır gürle olmadık hayali düşmanlarla veya onların yerine koydukları insanların ve kendinin huzurunu kacırmakta ne faydaları olabilirki COK YAZIK COK
Önceden izliyordum ama bi kaldırdılar tekrar koydular falan işin suyu çıktı![]()
merak etme üstat artık bir daha ayrılmamak üzere dizi devam edecektir. buna emin olabilirsin.![]()
ilk bölümüyle alakası yok bence dizi tamamen değişmiş değişmeseydi zaten oynatılmazdı diye düşünüyorum ben sağır odayı terçiğ ettim
eskisi daha heycan vericiydi ilerki bölümleri ii olur inşallh
Serkan Bey haklı dozu biraz düşmüş ama önceki tepkilerden sonra normal.Buna artı olarak görüntü kalitesi ve montaj lar harika olmuş.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri