mukemmel bbiraz daha seyredelim dahada iyi olur bence
Teşekkur: 0
Mükemmel
İyi
Normal
Kötü
Berbat
Seyretmedim
mukemmel bbiraz daha seyredelim dahada iyi olur bence
KURTLAR VADİSİ Adını kaldıramayacak bir dizi olmuş
Yanlış anlaşılmasın ama bana göre dizinin yeni adı
KURTLAR VADİSİ PEMBE olmalı...
arkadaşlar dizi bence eski popülerliğini yakalayacak ... çekimler harika görüntü süper dvd de film seyder gibi izledik gayet iyi çalışma
slm arkadaşlar çalışmalarınızdan dolayı çok tşk ederim hayırlı işler
ilk bölüme göre normal.ama tahminimce eskisi kadar zevk ve heycan vermicek
muhteşem birdizi çünki butip olaylar tüekiyenin başın da karabulut olanlar var onları sergiliyor bence bu tüm türk halkı ve dünya bilmeli kardeşler tşk bu anket için
Arkadaşlar dizide bazı yanlışlar vardı. eğer dikkat eden varsa Ör: Turgut Özal için 7. cumhurbaşkanı diye bir gaf vardı. bir diğeri ise bana çok ilginç gelen Memati gibi takoz denebilecek bir arkadaş nasıl oluyorda pek çok dijital fotoğraf makinası kullanmış bir insanın bile eline ilk aldığına --yahu bunun menüsü nerede acaba? fotoğrafları nasıl siliyoruz?..dediği bir hengamede o gazeteci kızdan aldığı fotoğraf makinesindeki filmleri hemencecik siliveriyor? hepimiz biliyoruz ki kendisi cep telefonunu bile zor kullanan bi adam. eski bölümleri hatırlayanlar bilir. Haa bir de sağır oda filmindeki Mösyö karakterini oynayan adamın sesini de almışlar diziye. aynı ses iki dizide de var. ben bunlara dikkat ettim. belki başka yanlışlar da vardır.
Technisat Digicom-1--Sunny AT-7011dz
seyretmeyi düşünmüyorum
ben çok beğendim
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri