REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Kurtlar Vadisi PUSU Dizisi sizce ilk bölümü nasıldı?

Katılımcı sayısı
269. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Mükemmel

98 36.43%
  • İyi

57 21.19%
  • Normal

39 14.50%
  • Kötü

14 5.20%
  • Berbat

9 3.35%
  • Seyretmedim

52 19.33%
Sayfa 8/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
98 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Kurtlar Vadisi PUSU Dizisi sizce ilk bölümü nasıldı?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben seyredemedim ama böyle diziler olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben izledim..görüntü olarak pana film müthiş bir performans sergliyor..görüntü çok net....sinema tadında fillmler izliyoruz..çok teşekkür ederim onlara senaryo yavaş yavaş oturur..film rayına girer..o zaman izlemeyenlerde üzülür;)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı özelektronik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben seyretmedim ve bu tip dizileri seyretmektense uyumayı tercih ederim.bari uyutulurken yorulmam dinlenirim.bizim cocuklugumuzda cüneyt arkının oynadıgı battal gaziler vardı tahta kılıc mızraklar aceleyle sete gelmiş artisin kolunda unuttugu kol saatleri v.s gibi amma en azından gülüyor eyleniyorduk.bu yeni türeme dizilerse toplumla alay eden toplumu hice sayan sırf rant icin ben yaptım tuttu millet yedi parayı götürdük.ha bak türk toplumunun müslümanların haysiyeti şerefi önemli degil adam nediyor bak bunlar halen vahşi insanları bogazlıyorlar bunların insanlıkla dinle işleri yok bencede amma ne yaparsın dizilerinden cok toplumun özüne inerek gercek icerikli topluma gerceklerin yolunu gösteren bir veya iki dizi var onlarıda seyreden az işte amerikan toplumunu görüyoruz ranboya özenenler.ortalıgın tozunu attırıyor 10 larca masum canı hic düşünmeden alıyorlar.peki haksız yere bir insanın canına kıyan bir insanın cehenneme girip yanacagını bilen bir insan böyle bir cahillik yaparmı.????ne adına olursa olsun.toplumsal huzur yine toplumun kendi elinde sakin yaşamayı seven insannın hır gürle olmadık hayali düşmanlarla veya onların yerine koydukları insanların ve kendinin huzurunu kacırmakta ne faydaları olabilirki COK YAZIK COK

hayali düşmanlar mı? :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar dizi aynı dizi ha terör ha pusu konu da aynı sayılır.birinci bölümde terörün ön yüzünden girmişlerdi şimdi ise arka yüzünden bunu anlayamayacak kadar sığ beyinli değiliz değilmi.Bu dizideki amaç terörün arkasındakileri açığaçıkarmak olmalı.Cephede savaşmak değil.Bu işi zaten mehmetciklerimiz yapıyor bence şimdi daha güzel olmuş ilerleyen serilerde daha da iyi olacağını düşünüyorum.Ayrıca diziyi kaldırtmaya çalışanlar birinci bölümü kaldırttık zannedenler sevinmesin ilerleyen bölümlerde birinci bölümü serpiştirilmiş olarak ğöreceğiz.SAYGILAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

idare eder
    Ehmedé Xane

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın forum yöneticilerine Kurtlar vadisinden banane ya ikide bir mail gönderirisiniz bari bir işe yarasa da ey vallah deriz ama bana kurtlar vadisindisi ile ilgili gönderdiğiniz mailleri kadar yararlı bilgi vermiş olsaydınız ya rahatsız oluyorum. bu tür maillerin bana gönderilmesini istemiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

izlemedigim için yorum yazamıyacagım....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mukemmel bbiraz daha seyredelim dahada iyi olur bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kenevir47 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın forum yöneticilerine Kurtlar vadisinden banane ya ikide bir mail gönderirisiniz bari bir işe yarasa da ey vallah deriz ama bana kurtlar vadisindisi ile ilgili gönderdiğiniz mailleri kadar yararlı bilgi vermiş olsaydınız ya rahatsız oluyorum. bu tür maillerin bana gönderilmesini istemiyorum
    buradaki işlemi yaparsanız Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. mail almazsınız forumu iyi incelmiş olsaydınız yaralı bilgileride bulabilirsinz saygılar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

KURTLAR VADİSİ Adını kaldıramayacak bir dizi olmuş
    Yanlış anlaşılmasın ama bana göre dizinin yeni adı
    KURTLAR VADİSİ PEMBE olmalı...

Sayfa 8/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri