ben seyredemedim ama böyle diziler olsun
Mükemmel
İyi
Normal
Kötü
Berbat
Seyretmedim
ben seyredemedim ama böyle diziler olsun
ben izledim..görüntü olarak pana film müthiş bir performans sergliyor..görüntü çok net....sinema tadında fillmler izliyoruz..çok teşekkür ederim onlarasenaryo yavaş yavaş oturur..film rayına girer..o zaman izlemeyenlerde üzülür;)
arkadaşlar dizi aynı dizi ha terör ha pusu konu da aynı sayılır.birinci bölümde terörün ön yüzünden girmişlerdi şimdi ise arka yüzünden bunu anlayamayacak kadar sığ beyinli değiliz değilmi.Bu dizideki amaç terörün arkasındakileri açığaçıkarmak olmalı.Cephede savaşmak değil.Bu işi zaten mehmetciklerimiz yapıyor bence şimdi daha güzel olmuş ilerleyen serilerde daha da iyi olacağını düşünüyorum.Ayrıca diziyi kaldırtmaya çalışanlar birinci bölümü kaldırttık zannedenler sevinmesin ilerleyen bölümlerde birinci bölümü serpiştirilmiş olarak ğöreceğiz.SAYGILAR
idare eder
Ehmedé Xane
sayın forum yöneticilerine Kurtlar vadisinden banane ya ikide bir mail gönderirisiniz bari bir işe yarasa da ey vallah deriz ama bana kurtlar vadisindisi ile ilgili gönderdiğiniz mailleri kadar yararlı bilgi vermiş olsaydınız ya rahatsız oluyorum. bu tür maillerin bana gönderilmesini istemiyorum
izlemedigim için yorum yazamıyacagım....
mukemmel bbiraz daha seyredelim dahada iyi olur bence
KURTLAR VADİSİ Adını kaldıramayacak bir dizi olmuş
Yanlış anlaşılmasın ama bana göre dizinin yeni adı
KURTLAR VADİSİ PEMBE olmalı...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri