REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Kurtlar Vadisi PUSU Dizisi sizce ilk bölümü nasıldı?

Katılımcı sayısı
269. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Mükemmel

98 36.43%
  • İyi

57 21.19%
  • Normal

39 14.50%
  • Kötü

14 5.20%
  • Berbat

9 3.35%
  • Seyretmedim

52 19.33%
Sayfa 9/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
98 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: Kurtlar Vadisi PUSU Dizisi sizce ilk bölümü nasıldı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart dizinin içeri değil karakterlerin yaptığı rolleri benimsiyor gençler

hiç izlemedim izlemeklte istemiyorum; son derece gereksiz bir film.. bütün herkesin işi bitti dizilere helede bu diziye kafayı takmış. saçma sapan... olan oluyor herkes rahatına baksın. bence dizinin içeri değil karakterlerin yaptığı rolleri benimsiyor vatandaşlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart kurtlar vadisi pusu

arkadaşlar bende tam hepsini izleyemedim ama izlediğim kadarıyla film şu anda iyi ama ileride heyecenın artacağını sanıyorum umarım yanılmam.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar dizi bence eski popülerliğini yakalayacak ... çekimler harika görüntü süper dvd de film seyder gibi izledik gayet iyi çalışma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm arkadaşlar çalışmalarınızdan dolayı çok tşk ederim hayırlı işler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilk bölüme göre normal.ama tahminimce eskisi kadar zevk ve heycan vermicek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

muhteşem birdizi çünki butip olaylar tüekiyenin başın da karabulut olanlar var onları sergiliyor bence bu tüm türk halkı ve dünya bilmeli kardeşler tşk bu anket için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar dizide bazı yanlışlar vardı. eğer dikkat eden varsa Ör: Turgut Özal için 7. cumhurbaşkanı diye bir gaf vardı. bir diğeri ise bana çok ilginç gelen Memati gibi takoz denebilecek bir arkadaş nasıl oluyorda pek çok dijital fotoğraf makinası kullanmış bir insanın bile eline ilk aldığına --yahu bunun menüsü nerede acaba? fotoğrafları nasıl siliyoruz?..dediği bir hengamede o gazeteci kızdan aldığı fotoğraf makinesindeki filmleri hemencecik siliveriyor? hepimiz biliyoruz ki kendisi cep telefonunu bile zor kullanan bi adam. eski bölümleri hatırlayanlar bilir. Haa bir de sağır oda filmindeki Mösyö karakterini oynayan adamın sesini de almışlar diziye. aynı ses iki dizide de var. ben bunlara dikkat ettim. belki başka yanlışlar da vardır.
    Technisat Digicom-1--Sunny AT-7011dz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

seyretmeyi düşünmüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben çok beğendim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok süperdi kardeşim isteyen istedigi yorumu yapar ama lütfen önce bir izlesinler izledikden sonra karar verir yarım kararlar degil

Sayfa 9/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri