REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: at-1030 yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fun 001 at-1030 yardım

arkadaşlar cihaz no av hatası nedeniyle geldi.düzeltme yazılımı attım.çalıştı.müşteri götürdü.3 hafta kadar sonra gene no av hatası ile geri geldi. yine düzeltme yzaılımı attım.çalıştı.müşteri götürdü.yaklaşık gene 3 hafta sonra cihaz no av hatasıyla geri geldi.niye kısa sürede böyle oluyor anlamadım.kesin çözüm nedir .lütfen yardım

at-1030dcı skyz
    info : 10.05.21-CFCB
    S/W: V02.00.07
    H/W: V12.03.A5
    Loader :V2,1,9 v3
    C.A : 2.2.5

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tuner ölmüş birader.onu değiştir.bide ana kartta yolları takip et.onlardada bi problem olabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

duzel dimi arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım modül güncellemesi yap problemin hallolur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar bende digimaster ciyaz var.1030 skay modül yazılımı atamadım.Loader i yükseltim. kuru kafayı da attım. yeni yazılım attım.Ama kupsky ile rc 2 attım ama no av yazdı onu düzelttim ama modüle yazılım olmuyor. ne yapmalıyım....teşekkür derim.....

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ali gül Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustalar bende digimaster ciyaz var.1030 skay modül yazılımı atamadım.Loader i yükseltim. kuru kafayı da attım. yeni yazılım attım.Ama kupsky ile rc 2 attım ama no av yazdı onu düzelttim ama modüle yazılım olmuyor. ne yapmalıyım....teşekkür derim.....
    Cihazdaki yerleşik modülün üzerinde etiket varmı yokmu...etiket varsa üzerinde yazanları yazarmısınız...sevgilerimle...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ali Gul efendim
    yerlesik modul yazilimi KUP230 ile atmayi dene ( normal mode)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1030 için önce chz.RD2 mi yoksa RC2 mi onu belirle ve ona göre "RD2_ ******_ All_3599_boot_conv. yada RC2 ****** All 3599 boot conv." dosyasını KUPatsky ile yükleyin düzelecektir. chz.(1030) için mutlaka UPS kullanın.tavsiye ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dance

:45: bence eniyisi sunny 1030 emusuz yazılımını at düzelir aynı hata bendede oldu önce resetledim ardından emusuz yazılım attım no av hatası düzeldi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilk önce burda lütfen teknik konuda bilgisi olan arkadaşlar mesaj yazsınlar yanlış yönlendirmede bulunmayın. Modül yazılmları KUP 230 ile atılmaz KUPATSKY yükleme loaderi ile atılır. Arkadaşım modül güncellemesi yapman gerekio ama bir olasılık daha var sky modülün üzerindeki krıstalin yanındaki 100 mf 16 v kondansatörleri 470 mf 16 v değiştir. bunları bi dene.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri